podcast banner
Afterwork
Exclusivamente en Podimo

Afterwork

Podcast de Jenni Rotonen, Meri Milash, Petra Soikkeli

Afterwork on viikon odotetuin hetki hyvien ystävien seurassa ja monenlaisten aiheiden parissa, jotka juuri nyt askarruttavat mieltä. Afterworkin äärellä parannetaan maailmaa, jaetaan kokemuksia, itketään ja nauretaan, haastetaan omaa ja muiden ajattelua ja välillä opitaan jotain ihan uuttakin. Viikoittaisen ystävien “terapiatuokion” aiheet vaihtelevat maan ja taivaan väliltä, kepeistä jutuista syvällisempiin ja vakavampiin keskusteluihin. Sarjan tekijät ovat suosittua Pupulandia-blogia kirjoittava Jenni Rotonen, stylisti Meri Milash ja toimittaja Petra Väänänen - ja välillä menossa on mukana vierailijoitakin. Uusi jakso julkaistaan keskiviikkoisin. Seuraa podcastia ja varmista, että yksikään jakso ei jää väliin. Podcastin musiikki: Matti Paalanen IG: @afterworkpodcast, @jennipupulandia, @petrasoikkeli ja @merimilash 

Otros podcasts exclusivos

Tu oferta:

Los últimos episodios

278. Ovisilmästä vaaniva mummo, himokas pariskunta ja muita naapuritarinoita
Mitä tehdä, kun naapurissa asuu onneton mutta innokas pianisti? Tai kun mystiset seksiäänet valvottavat koko taloa tuntikausia joka yö, mutta kukaan ei osaa paikantaa mekkalan lähdettä? Onko heippalappu ainoa tapa hoitaa naapurisuhteiden kiusalliset tilanteet? Naapurit voivat pahimmillaan tehdä elämästä helvettiä ja parhaimmillaan parantaa elämänlaatua huomaavaisuudellaan. Afterworkin äärellä jaetaan tällä kertaa sekä painajaisten että unelmien naapuritarinoita ja pohditaan, miten naapurustosta voisi luoda hyvällä tavalla yhteisöllisempää. Lopulta kaiken ytimessä on kuitenkin ihmisyys ja yhteiselo. Kuuntele uusi Afterwork-jakso joka keskiviikko!
46 min - 20 feb 2024
277. Osaanko olla hyvä ystävä? Feat. Karita Tykkä
On usein helppo määritellä, mitä toivoo muilta ystävyyssuhteissa, mutta joskus on hyvä pysähtyä miettimään, millaisia ystäviä olemme itse muille? Ystävänpäivän kunniaksi Afterworkilla avataan hyvän ystävyyden saloja sekä ratkotaan ystävyyteen liittyviä kuulijapulmia yhdessä Rakkaudella, Karita -podista tutun Karita Tykän kanssa, joka avaa rohkeasti myös omien ystävyyssuhteidensa kipukohtia ja arvokkaimpia hetkiä. Pohditaan myös, olemmeko itse joskus olleet huonoja ystäviä ja millä tavalla? Kuuntele uusi Afterwork-jakso joka keskiviikko!
1 h 3 min - 13 feb 2024
276. Uskallatko kertoa kampaajalle, että nyt ei mennyt maaliin?
Melkein jokainen meistä tuntee jonkun, joka on joskus ollut hiusmallina - ja muistaa esimerkit sekä ihanista että hyvinkin villeistä lopputuloksista. Kampaajalla käynti voi parhaimmillaan nostattaa upeasti itsevarmuutta ja pahimmillaan saada haluamaan kulkea pipo päässä muutaman kuukauden. Aika usein kampaajalla onnistuminen on kiinni kommunikaatiosta. Afterworkin ikioma hiusasiantuntija Meri Milash jakaa tärppinsä, miten osata viestiä kampaajalle omat toiveensa. Entä milloin myös kampaajan pitää uskaltaa sanoa ei? Kuuntele uusi Afterwork-jakso joka keskiviikko!
56 min - 06 feb 2024

Audiolibros populares

Soy muy de podcasts. Mientras hago la cama, mientras recojo la casa, mientras trabajo… Y en Podimo encuentro podcast que me encantan. De emprendimiento, de salid, de humor… De lo que quiera! Estoy encantada 👍
MI TOC es feliz, que maravilla. Ordenador, limpio, sugerencias de categorías nuevas a explorar!!!
Me suscribi con los 14 días de prueba para escuchar el Podcast de Misterios Cotidianos, pero al final me quedo mas tiempo porque hacia tiempo que no me reía tanto. Tiene Podcast muy buenos y la aplicación funciona bien.
App ligera, eficiente, encuentras rápido tus podcast favoritos. Diseño sencillo y bonito. me gustó.
contenidos frescos e inteligentes
La App va francamente bien y el precio me parece muy justo para pagar a gente que nos da horas y horas de contenido. Espero poder seguir usándola asiduamente.

Disponible en todas partes

¡Escucha Podimo en tu móvil, tablet, ordenador o coche!

Un universo de entretenimeinto en audio

Miles de podcast y audiolibros exlusivos desde 4,99 €/Mes

Sin anuncios

No pierdas tiempo escuchando anuncios cuando escuches los contenidos de Podimo.

Tu oferta:

Otros podcasts exclusivos

Audiolibros populares