podcast banner
Äititreffit
Exclusivamente en Podimo

Äititreffit

Podcast de Sara Vanninen, Kaisa Turunen, Janni Keituri

Tule treffeille kolmen milleniaali-ystävyksen kanssa! Tarjolla viihteellistä samaistumispintaa (perhe)elämästä ja parisuhdekiemuroista. Itsereflektiota, myötätuntoa ja vertaistukea unohtamatta. Lähes jokaisessa jaksossa kuullaan myös kuulijoiden kokemuksia käsiteltävästä aiheesta. Osallistu jakso-gallupiin @aititreffit instagramissa! Studiossa yrittäjä- ja somevaikuttajaystävät Sara, Janni ja Kaisa. Sara Vanninen on urheiluhullu, joka innostuu naurettavan helposti ja tekee ennen kuin ajattelee. Sara elää taaperon ja miehensä kanssa aktiivista arkea Helsingin Töölössä. Janni Keituri on elämän pienistä iloista nautiskelija, jonka perheeseen kuuluu aviomies sekä kaksi pientä lasta. Janni asuu 60-luvun omakotitalossa Kotkassa meren äärellä ja rakastaa vintage-huonekaluja, kirppislöytöjä ja veneilyä. Kaisa Turunen on vaatesuunnittelija ja nelihenkisen perheen äiti, joka rakastaa kaikkea luovaa puuhaa ja käsillä tekemistä. Kaisa viihtyy omakotitalossa merenrannalla ja haaveilee kesämökistä Helsingin keskustassa. Uusi jakso aina tiistaisin. Seuraa podcastia ja varmista, että yksikään jakso ei jää väliin. Kuva: Jere Viinikainen 

Otros podcasts exclusivos

Tu oferta:

Kaisa, Janni & Sara
Kaisa, Janni & Sara
Kaisan top3 lemppareihin kuuluu juoksulenkit, Reese’s suklaa ja vanhat tv-sarjat repeatilla. Janni nauttii elämän pienistä iloista, rakastaa vintage-huonekaluja ja veneilyä. Sara on urheiluhullu, joka rakastaa luontoretkiä, aamupaloja ja kylmäuintia.

Los últimos episodios

92. Someriippuvuus ja mikä muissa vaikuttajissa ärsyttää?
Lapsen saaminen on muuttanut Saran työminän saamattomaksi ja puhelinriippuvuus turhauttaa. Kaisaa hävettää somevaikuttajan titteli - vai hävettääkö? Mitkä ovat sometyön parhaat ja pahimmat puolet? Entä missä nähdään itsemme 20 vuoden päästä?
1 h 3 min - 13 feb 2024
91. Miksi lapsi lyö ja olenko huono vanhempi, jos huudan?
Kysymyksiä ja ammattilaisen vastauksia lasten tunnetaidoista. Luvassa konkreettisia vinkkejä perhearjen haastaviin tilanteisiin; mikä neuvoksi, kun lapsi lyö muita tai saa raivarit toistuvasti päiväkotipäivien jälkeen? Meidän ja kuulijoiden kiperiin kysymyksiin vastaamassa supersuositun Fanni-tunnetaitosarjan toinen luoja, psykologi Julia Pöyhönen. Uusi Äititreffit-jakso tiistaisin.
1 h 9 min - 06 feb 2024
90. Anonyymi Q&A: vilautus väkijoukossa ja pisin aika ilman seksiä
Anonyymi Q&A jatkuu. Unihaasteet hidastavat Saran haaveilua toisesta lapsesta ja Janni laskee minkälaisen kodin saisi samalla rahalla Töölöstä. Tarkemmassa pohdinnassa myös oma seksuaalinen suuntautuminen. Onko sukupuolella väliä?
46 min - 30 ene 2024

Audiolibros populares

Soy muy de podcasts. Mientras hago la cama, mientras recojo la casa, mientras trabajo… Y en Podimo encuentro podcast que me encantan. De emprendimiento, de salid, de humor… De lo que quiera! Estoy encantada 👍
MI TOC es feliz, que maravilla. Ordenador, limpio, sugerencias de categorías nuevas a explorar!!!
Me suscribi con los 14 días de prueba para escuchar el Podcast de Misterios Cotidianos, pero al final me quedo mas tiempo porque hacia tiempo que no me reía tanto. Tiene Podcast muy buenos y la aplicación funciona bien.
App ligera, eficiente, encuentras rápido tus podcast favoritos. Diseño sencillo y bonito. me gustó.
contenidos frescos e inteligentes
La App va francamente bien y el precio me parece muy justo para pagar a gente que nos da horas y horas de contenido. Espero poder seguir usándola asiduamente.

Disponible en todas partes

¡Escucha Podimo en tu móvil, tablet, ordenador o coche!

Un universo de entretenimeinto en audio

Miles de podcast y audiolibros exlusivos desde 4,99 €/Mes

Sin anuncios

No pierdas tiempo escuchando anuncios cuando escuches los contenidos de Podimo.

Tu oferta:

Otros podcasts exclusivos

Audiolibros populares