podcast banner
Efterfødselssamtalen Grand Cru
Exclusivamente en Podimo

Efterfødselssamtalen Grand Cru

Podcast de To The Moon, Honey

To The Moon, Honeys populære format, Efterfødselssamtalen, præsenteres her i en Grand Cru-udgave. Rejs med tilbage i tiden til dengang, man fik rødvin på barselsafsnittet og lyt til sjove, ærlige og rørende fødselsberetninger, når markante kvinder fortæller om deres fødsel og vej ind i moderskabet. Værter er Bea Fagerholt og Liv Winther fra To The Moon, Honey. 

Otros podcasts exclusivos

Tu oferta:

Los últimos episodios

Grand Cru: Søs Egelind
Søs Egelind er nyuddannet skuespiller, da hun bliver gravid med sit første barn, og hun går derfor glip af en stor filmrolle. Men hun er meget mere optaget af, at hun skal være mor og går all på forberedelserne med åndedrætsøvelser, og verdens største ja-hat. Det er en livlig, varm og klog samtale om at føde som en bjørn, om at være optaget af at blive den bedst tænkelige mor til sine to døtre og om refleksioner om en mørk efterfødselstid.
42 min - 05 may 2022
Grand Cru: Anne Bendixen
Lyt med i denne særlige episode af Grand Cru, når To The Moon, Honeys medstifter Bea Fagerholt har besøg i studiet af sin mor, Anne Bendixen, og får historien om sin egen fødsel, som på én gang er voldsom og fantastisk. Bea bliver født ind i en stor familie som det femte barn, og vi får både fortællingen om hendes søskende og et spændende indblik i det liv, som Beas mor og far levede i 80’ernes København, hvor Nils Fagerholt var arkitekt og professor på Kunstakademiet og Anne Bendixen havde butik i St. Regnegade.
46 min - 21 abr 2022
Grand Gru: Line Knutzon
Dramatiker og forfatter Line Knutzon har kun kendt Martin Brygmann i fire måneder, da hun som 23-årig bliver gravid. Og selv om det er against all odds, føles det naturligt for Line at skulle være mor. Snart kommer Frida til, og fem år senere føder Line tvillinger, som hun får med skuespilleren Peter Reichhardt. Forholdet går i stykker, og Line bliver alene med fire børn på under syv år. Det er en varm, ærlig og underholdende fortælling om at opfostre fire børn samtidig med at finde sit kald i livet. Om at skabe et hjem fuld af kærlighed og kaos, og om at genopleve lykken ved at have en tumling i sengen igen, nu hvor hun er blevet mormor for første gang.
41 min - 14 abr 2022

Audiolibros populares

Soy muy de podcasts. Mientras hago la cama, mientras recojo la casa, mientras trabajo… Y en Podimo encuentro podcast que me encantan. De emprendimiento, de salid, de humor… De lo que quiera! Estoy encantada 👍
MI TOC es feliz, que maravilla. Ordenador, limpio, sugerencias de categorías nuevas a explorar!!!
Me suscribi con los 14 días de prueba para escuchar el Podcast de Misterios Cotidianos, pero al final me quedo mas tiempo porque hacia tiempo que no me reía tanto. Tiene Podcast muy buenos y la aplicación funciona bien.
App ligera, eficiente, encuentras rápido tus podcast favoritos. Diseño sencillo y bonito. me gustó.
contenidos frescos e inteligentes
La App va francamente bien y el precio me parece muy justo para pagar a gente que nos da horas y horas de contenido. Espero poder seguir usándola asiduamente.

Disponible en todas partes

¡Escucha Podimo en tu móvil, tablet, ordenador o coche!

Un universo de entretenimeinto en audio

Miles de podcast y audiolibros exlusivos desde 4,99 €/Mes

Sin anuncios

No pierdas tiempo escuchando anuncios cuando escuches los contenidos de Podimo.

Tu oferta:

Otros podcasts exclusivos

Audiolibros populares