podcast banner
Fuld af fordomme
Exclusivamente en Podimo

Fuld af fordomme

Podcast de Christina Rievers

HAR DU FORDOMME OM ANDRE? Ønsket er, at kunne svare nej - men i bund og grund har vi nok allesammen fordomme om hinanden. Fordomme er tit nedsættende, men der kan også være fordomme, der har karakter af beundring. Jeg omfavner det hele, og sammen med mine gæster, dykker vi ned i alle former for fordomme. Hvis du ønsker at bidrage med fordomme eller spørgsmål til de medvirkende, kan du følge med hos mig på Instagram: christinarievers Måske er der slet ikke hold i din fordom om den medvirkende?! Velkommen til FULD AF FORDOMME, jeg hedder Christina Rievers. 

Otros podcasts exclusivos

 • Otros podcasts exclusivos
 • Otros podcasts exclusivos
 • Otros podcasts exclusivos
 • Otros podcasts exclusivos
 • Otros podcasts exclusivos
 • Otros podcasts exclusivos
 • Otros podcasts exclusivos
 • Otros podcasts exclusivos
 • Otros podcasts exclusivos
 • Otros podcasts exclusivos

Tu oferta:

Acceso ilimitado a todos los podcasts exclusivos
Sin anuncios
Descubre miles de audiolibros
Después de la prueba 4,99 € / mes. Sin compromiso

Todos los episodios

100 episodios
episode #100 EMIL & THOMAS part II - DET STORE AFSNIT 100 🎉🎈 artwork
#100 EMIL & THOMAS part II - DET STORE AFSNIT 100 🎉🎈
🪩 𝗔𝗙𝗦𝗡𝗜𝗧 𝟭𝟬𝟬 🎈🎉 Venner, jeg har nu udgivet 100 afsnit 𝗙𝘂𝗹𝗱 𝗔𝗳 𝗙𝗼𝗿𝗱𝗼𝗺𝗺𝗲, og selvfølgelig er det min yndlingsduo, der joiner mig på denne særlige dag. Det er 2. gang jeg har fornøjelsen af Emil & Thomas, og der er selvfølgelig masser af lummerhed og gode grin til jer. Jeg beder bl.a. Emil & Thomas beskrive en vestegnspige i bedste fordomsstil. Vi taler også om fordomme om swingerklubber, temperament i trafikken… og kvinder, der prutter…. en snak, der udvikler sig til…… ja….. 𝗦𝗞𝗘𝗗𝗘𝗣𝗥𝗨𝗧𝗧𝗘𝗥 💨 Vi tager også en gang ‘𝘩𝘷𝘢𝘥 𝘷𝘪𝘭 𝘥𝘶 𝘩𝘦𝘭𝘴𝘵’… 🤭 Som altid er der fare for, at du bryder ud i højlydt latter, når disse 2 herrer er bag mikrofonen - så er du advaret 🫣😏 GOD FORNØJELSE MED AFSNITTET, og hallelujaaah og tillykke til FULD AF FORDOMME med 𝟭𝟬𝟬 𝗔𝗙𝗦𝗡𝗜𝗧 🎈🎉🪩 Afsnittet er klippet af Jakob Ranum.
07 ago 2023 - 49 min
episode #99 NANNA LILJEKVIST - “Det er et højt krav, at skulle elske sin krop 100%” artwork
#99 NANNA LILJEKVIST - “Det er et højt krav, at skulle elske sin krop 100%”
Vidunderlige Nanna Liljekvist lever af at være content creator og har i flere år sat fokus på nuancerede kroppe, hvordan en krop (også) kan se ud, og italesat det gamle skønhedsideal. Når hun deler indhold om strækmærker, appelsinhud, løst maveskind eller trætte ammebryster, har hun oplevet at få kastet grimme ord sin vej. Hør Nanna fortælle om, hvordan det i perioder kan gøre hende meget selvbevidst, når andre kommenterer negativt om hende. Hør også hvad Nanna gør, for at distancere sig fra det. Næsten hele hendes liv, har hun hadet sin krop. Hun har følt sig forkert, fordi hun ikke passede ind i 'perfekthedskulturen' - men i dag tænker hun heldigvis anderledes: "𝘌𝘯𝘴 𝘬𝘳𝘰𝘱 𝘰𝘨 𝘦𝘯𝘴 𝘶𝘥𝘴𝘦𝘦𝘯𝘥𝘦 𝘦𝘳 𝘪𝘬𝘬𝘦 𝘮𝘦𝘥 𝘵𝘪𝘭 𝘢𝘵 𝘥𝘦𝘧𝘪𝘯𝘦𝘳𝘦 𝘦𝘯𝘴 𝘷æ𝘳𝘥 - 𝘮𝘦𝘯 𝘥𝘦𝘵 𝘵𝘳𝘰𝘦𝘥𝘦 𝘫𝘦𝘨 𝘥𝘦𝘯𝘨𝘢𝘯𝘨" fortæller Nanna i dette afsnit. Oveni det svære forhold til sin krop, har Nanna ofte følt, at hun var for meget og fyldte for meget (følelser jeg selv kan nikke genkendende til). Dermed har hun slet ikke lagt vægt på alle de gode værdier og energier, hun også besidder. “Hvis jeg ikke kunne være den smukke pige, måtte jeg være den sjove pige. Men når jeg prøvede, at være den sjove pige, følte jeg, at jeg fyldte for meget.. så det var en ond cirkel” Så hvad driver Nanna til at dele content om netop alle de ting, hun er usikker på eller ked af?! Content, der netop kan få nogle til at skrive tarvelige kommentarer 💬 Vi taler også om mental sundhed i forbindelse med at være en del af de sociale medier. Lyt med i dette afsnit, som jeg er afsindig taknemmelig for, at Nanna ville medvirke i. Der er nemlig ultra-vigtige pointer og fortællinger med, som jeg er sikker på, at vi allesammen har rigtig godt af at høre.. igen og igen. Jeg værdsætter så meget, at Nanna deler de ting, hun gør, for det var en kæmpe mangelvare i min ungdom 💚 Afsnittet er klippet af Jakob Ranum.
31 jul 2023 - 53 min
episode #98 OLIVER BJERREHUUS - “Jeg vidste, når der var presse hjemme hos os dengang, var livet lidt federe” artwork
#98 OLIVER BJERREHUUS - “Jeg vidste, når der var presse hjemme hos os dengang, var livet lidt federe”
Du kender helt sikkert Oliver Bjerrehuus, og du har formodentlig også en mening om ham, hvem han er og hvad han står for. Men i det her afsnit, lukker han op for nogle fortællinger, der har gjort, at 𝘫𝘦𝘨 i hvert fald fik et andet (og mere positivt) syn på ham. Det er et afsnit, hvor Oliver fortæller om at have krudt i røven - men også om at bruge det til sin fordel - særligt som ung, da Oliver som bare 17 årig rejste ud i verden som model. Til trods for at han i denne unge alder rejste alene afsted på sit model-eventyr, var det hans livs rejse; at opleve en verden, han følte, han passede bedre ind i. Dengang man rejste ud og mødte verden - uden mobiltelefoner og sociale medier 📱 Og netop sociale medier og hvordan det bare går alt for stærkt i dag, taler vi også om. Og så spørger jeg ind til, hvordan det er, når private sager deles i pressen og offentligheden. Hvordan det føles, når man bliver hængt ud. Olivers svar er ret interessante, og giver mig en langt større forståelse for, hvad der foregår indeni ham 🫶🏼 Jeg håber, at afsnittet giver dig nogle gode refleksioner og tanker og at du (måske) er lidt mindre fordomsfuld nu 🤭💜 GOD LYTNING 🎧🫶🏼 Afsnittet er klippet af Jakob Ranum.
25 jul 2023 - 1 h 6 min
episode #97 JULIE KRIEGLER om Bachelorette 🌹 ‘Det var virkelig hårdt, at skulle give så meget af sig selv’ artwork
#97 JULIE KRIEGLER om Bachelorette 🌹 ‘Det var virkelig hårdt, at skulle give så meget af sig selv’
Hvordan er det, når hele Danmark kan følge med i dit datingliv? Når alle hepper og håber på, at der opstår den helt store romantik i de smukkeste omgivelser i Mexico, men at det måske ikke sker... er det så okay? Udefra ser Bachelorette ud som det vildeste eventyr og ren ferie, men Julie oplevede at være ved at brænde fuldstændig sammen. Hun måtte bede produktionen om mere tid for sig selv - for hun var konstant på og under meget pres. Julie blev skuffet i starten. Hun havde gjort sig nogle forventninger om mødet med mændene, som ikke blev indfriet. Det var virkelig svært for hende. Det betød også, at hun i starten følte sig som lidt en skuffelse overfor mændene, fordi hun ikke bare udstrålede lutter positivitet over situationen. Men hun oplevede også at det hjalp at tale åbent og højt om det. Og lige præcis Julies åben- og ærlighed synes jeg fortjener en kæmpe highfive ❤️ Nogle vil måske mene, at Julie var nærig med kyssene - men hun oplevede undervejs, hvor intimt et kys faktisk var for hende. Jeg elsker, at Julie er så autentisk og ægte. Står ved og op for sig selv. Er ærlig og sætter ord på noget af det, som var svært undervejs i programmet. Det er virkelig forbilledligt... og jeg kan virkelig godt forstå de mænd, som var vilde med Julie. For hun er lige så smuk, sød og skøn som i programmet ❤️ Jeg håber, du vil nyde og lytte med. God fornøjelse ❤️ Afsnittet er klippet af Jakob Ranum.
18 jul 2023 - 55 min
episode #96 MARIA MAINZ - Når ens barn har autisme og at medvirke i Årgang 20 artwork
#96 MARIA MAINZ - Når ens barn har autisme og at medvirke i Årgang 20
‘Jeres søn har infantil autisme’ var beskeden til Maria og hendes mand, da deres søn Loui lige var fyldt 2 år. Men med den besked, gav det hele pludselig mening. For Loui var ikke helt, som de andre børn i vuggestuen. Det åbner Maria op for i TV2-serien Årgang 20, hvor man bl.a. følger Loui og hans familie. For Maria har det været vigtigt at vise, at det at være gode forældre, ikke handler om alder, økonomi eller uddannelse. Det har været vigtigt, at inspirere omverden til ikke at være fordømmende. For hun har selv oplevet fordomsfulde blikke og kommentarer, fx når hun har haft Loui med ude. Loui er et rigtig godt eksempel på, at man ikke skal dømme ud fra første øjekast - for vi kan (naturligvis) ikke se ind i hinandens hoveder. Præcis derfor skal vi holde igen med de umiddelbare fordømmende kommentarer. For inde i Loui foregår der rigtig mange (svære) ting. Det fortæller Maria meget mere om i afsnittet. I har været nysgerrige på, hvorfor Maria og hendes mand tilmeldte sig Årgang 20 (i øvrigt en lidt skæg historie), om man får løn for at medvirke, og om man er bundet til at medvirke i 18 år - så det spørger jeg selvfølgelig ind til. Maria er er vidunderlig dejligt, positivt og smilende menneske, som jeg virkelig nød at tale med. Jeg håber, at du vil nyde at lytte til afsnittet. God fornøjelse ❤️ Afsnittet er klippet af Jakob Ranum.
11 jul 2023 - 53 min

Audiolibros populares

 • Audiolibros populares
 • Audiolibros populares
 • Audiolibros populares
 • Audiolibros populares
 • Audiolibros populares
 • Audiolibros populares
 • Audiolibros populares
 • Audiolibros populares
 • Audiolibros populares
 • Audiolibros populares
Soy muy de podcasts. Mientras hago la cama, mientras recojo la casa, mientras trabajo… Y en Podimo encuentro podcast que me encantan. De emprendimiento, de salid, de humor… De lo que quiera! Estoy encantada 👍
MI TOC es feliz, que maravilla. Ordenador, limpio, sugerencias de categorías nuevas a explorar!!!
Me suscribi con los 14 días de prueba para escuchar el Podcast de Misterios Cotidianos, pero al final me quedo mas tiempo porque hacia tiempo que no me reía tanto. Tiene Podcast muy buenos y la aplicación funciona bien.
App ligera, eficiente, encuentras rápido tus podcast favoritos. Diseño sencillo y bonito. me gustó.
contenidos frescos e inteligentes
La App va francamente bien y el precio me parece muy justo para pagar a gente que nos da horas y horas de contenido. Espero poder seguir usándola asiduamente.

Disponible en todas partes

¡Escucha Podimo en tu móvil, tablet, ordenador o coche!

Un universo de entretenimiento en audio

Miles de podcast y audiolibros exclusivos

Sin anuncios

No pierdas tiempo escuchando anuncios cuando escuches los contenidos de Podimo.

Otros podcasts exclusivos

 • Otros podcasts exclusivos
 • Otros podcasts exclusivos
 • Otros podcasts exclusivos
 • Otros podcasts exclusivos
 • Otros podcasts exclusivos
 • Otros podcasts exclusivos
 • Otros podcasts exclusivos
 • Otros podcasts exclusivos
 • Otros podcasts exclusivos
 • Otros podcasts exclusivos

Audiolibros populares

 • Audiolibros populares
 • Audiolibros populares
 • Audiolibros populares
 • Audiolibros populares
 • Audiolibros populares
 • Audiolibros populares
 • Audiolibros populares
 • Audiolibros populares
 • Audiolibros populares
 • Audiolibros populares