podcast banner
Geuze & Gorgels Extra
Exclusivamente en Podimo

Geuze & Gorgels Extra

Podcast de Tonny Media, Monica Geuze, Kaj Gorgels

In Geuze & Gorgels Extra reageren Monica en Kaj op berichten die ze binnenkrijgen in hun inbox. Normaal gaan Mo & Kaj aan de slag met First World Problems, maar nu bespreken ze alles wat ze binnenkrijgen in hun DM’s. Ze bespreken alles. En met alles bedoelen we ook echt alles!. Van persoonlijke vragen tot foto’s, video’s, teksten, reviews, gedichten, nieuwsberichten, het heden, het verleden of enkel een woord. Geproduceerd door Tonny Media. Ook een vraag aan Geuze & Gorgels? Elke zondag geven ze antwoord! Volg Geuze & Gorgels op Instagram and TikTok: @geuzeengorgels. Volg Monica Geuze op Instagram en TikTok @monicageuze. Volg Kaj Gorgels op Instagram en TikTok @kajstypetjes & @kajgorgelsofficial Over de makers: de koningin van de socials: Monica Geuze. Wie kent haar niet? Als voormalig diskjockey, vlog goeroe, presentatrice, FHM-snoepje, ondernemer én podcastmaker heeft ze het er maar druk mee. Kaj mag van geluk spreken dat deze druk bezette dame eens in de zoveel tijd ruimte maakt in haar agenda om bij te kletsen. Kaj Gorgels brak in 2012 door met zijn typetjes, maar is inmiddels zelf bekend genoeg om een typetje te zijn. We kennen hem als vlogger en presentator van Expeditie Robinson, waar hij eerder de finale haalde. 

Otros podcasts exclusivos

Tu oferta:

Acceso ilimitado a todos los podcasts exclusivos
Sin anuncios
Descubre miles de audiolibros
Después de la prueba 4,99 € / mes. Sin compromiso

Todos los episodios

108 episodios
episode TikTok Trap artwork
TikTok Trap
Een deep dive in de algoritmefuik van Mo & Kaj! Zoals verwacht, bomvol informatieve content over lingeriemodellen en fictieve oorlogen tussen animatiefiguren. Gelukkig spenderen ze slechts een paar uur van hun dag op TikTok.
19 may 2024 - 17 min
episode Burn baby burn artwork
Burn baby burn
Op wereldwijde feestjes waar vrijwel iedereen naartoe wil, zul je Mo en Kaj niet snel vinden. Aan hun lijf geen polonaise, en zéker niet VIP. Ook de Nederlandse events worden nog even bekritiseerd (spoiler: hoge cijfers blijven uit).
12 may 2024 - 14 min
episode Reïncarneren kun je leren artwork
Reïncarneren kun je leren
De één gelooft in een leven na de dood, de ander absoluut niet. En als je dan toch op een mooie plek terechtkomt, dan het liefst in een vredig, groen park vol bloemetjes en naakte vrouwen. Tot slot deelt Kaj nog een heftige ervaring.
05 may 2024 - 18 min
episode Op je beeldbuis artwork
Op je beeldbuis
Mo en Kaj spatten natuurlijk van het scherm, of dat nou als presentator of deelnemer is. Naast hun programma-wish list, onthult Monica ook wat er tussen haar en Rien speelt (ja, die van De Bachelor). En nu ze hier toch samen zitten, kunnen ze net zo goed even een vakantie plannen.
28 abr 2024 - 17 min
episode Knor vs Corps artwork
Knor vs Corps
Nadat Mo en Kaj even terugkomen op de aflevering over Dirty talk (die had kennelijk indruk gemaakt), wordt er niets heel gelaten van studentenverenigingen. Voor ‘gezellig samen een bak trekken met je jaargenoten’ ben je bij deze twee aan het verkeerde adres.
21 abr 2024 - 15 min

Audiolibros populares

Soy muy de podcasts. Mientras hago la cama, mientras recojo la casa, mientras trabajo… Y en Podimo encuentro podcast que me encantan. De emprendimiento, de salid, de humor… De lo que quiera! Estoy encantada 👍
MI TOC es feliz, que maravilla. Ordenador, limpio, sugerencias de categorías nuevas a explorar!!!
Me suscribi con los 14 días de prueba para escuchar el Podcast de Misterios Cotidianos, pero al final me quedo mas tiempo porque hacia tiempo que no me reía tanto. Tiene Podcast muy buenos y la aplicación funciona bien.
App ligera, eficiente, encuentras rápido tus podcast favoritos. Diseño sencillo y bonito. me gustó.
contenidos frescos e inteligentes
La App va francamente bien y el precio me parece muy justo para pagar a gente que nos da horas y horas de contenido. Espero poder seguir usándola asiduamente.

Disponible en todas partes

¡Escucha Podimo en tu móvil, tablet, ordenador o coche!

Un universo de entretenimiento en audio

Miles de podcast y audiolibros exclusivos

Sin anuncios

No pierdas tiempo escuchando anuncios cuando escuches los contenidos de Podimo.

Otros podcasts exclusivos

Audiolibros populares