podcast banner
Matka kuolemaan
Exclusivamente en Podimo

Matka kuolemaan

Podcast de Podimo

Escucha un clip
Joillekin ihmisille rentouttavasta paratiisilomasta tai odotetusta seikkailumatkasta tuleekin heidän elämänsä painajainen - kauan odotettu tauko arjesta vaihtuukin matkaksi kuolemaan. 

Otros podcasts exclusivos

Tu oferta:

Acceso ilimitado a todos los podcasts exclusivos
Sin anuncios
Descubre miles de audiolibros
Después de la prueba 4,99 € / mes. Sin compromiso

Todos los episodios

20 episodios
episode 20. Hytin 9062 arvoitus artwork
20. Hytin 9062 arvoitus
Jennifer ja George olivat sanoneet toisilleen tahdon! He aikoivat lähteä häämatkalle risteilylle, jota George oli suunnitellut jo pitkään. Pian vihkimisen jälkeen he lensivät New Yorkista Barcelonaan, jossa he nousivat Brilliance of the Seas" -alukseen 29. kesäkuuta 2005, majoittuen hyttiin 9062. Seuraavat kaksitoista päivää oli tarkoitus viettää Välimerellä, ja luvassa oli useita pysähdyksiä ja päiväretkiä maihin. Laivalla nuoripari ystävystyi nopeasti muiden matkustajien kanssa, mutta laivan kasinolla vietetyn illan jälkeen tunnelma kärjistyi: Jennifer ja George olivat juoneet liikaa ja alkoivat riitelemään Seuraavana aamuna 25-vuotias Jennifer havahtui hytissään yksin. Hänen miehestään ei ollut (lähes) jälkeäkään.
09 abr 2023 - 35 min
episode 19. Petollinen idylli rannikkopolulla artwork
19. Petollinen idylli rannikkopolulla
Noin 15 vuoden ajan pari oli pitänyt kiinni lomarituaalistaan: Gwenda ja Peter Dixon rakastivat telttailua. Joka vuosi he viettivät kesälomansa leirintäalueella Little Havenissa. Rauhallinen rannikkokylä sijaitsee Pembrokeshiressä, Walesin länsirannikolla ja oli oivallinen paikka rentoutumiselle. Kun Dixonit saapuivat kesäkuussa 1989, he olivat hyvällä tuulella; he odottivat innolla pientä irtiottoa arjestaan. Pariskunta halusi käydä pitkillä vaelluksillä rannikkopolulla, molemmat rakastivat maaseudun idylliä ja merimaisemia. Matkansa aikana he eivät kuitenkaan vielä epäilleet, että tämä vaalittu rituaali olisi heidän loppunsa. Tällä matkalla kuolemaan nähdään, miten kaunis maisema voi peittää alleen kauheuksia - ja nimettömän henkilön, joka terrorisoi rannikkoa, jo vuosia...
02 abr 2023 - 42 min
episode 18. Metsästys Maltalla artwork
18. Metsästys Maltalla
Vaikka hän oli vasta 17-vuotias, Matze oli jo kokenut enemmän kuin useimmat aikuiset: Hän asui Oldenburgissa, mutta jo nuorena maailmasta oli tullut hänen kotinsa. 5-vuotiaana lähti perheensä mukana matkalle ympäri maailmaa – purjehtien. Matzella oli seikkailunhalu verissään, ja kun hän lähti lomalle ensimmäistä kertaa ilman vanhempiaan kesällä 2016, Mührmanneilla ei ollut epäilystäkään siitä, miten heidän lapsensa pärjäisi. Matze vieraili tyttöystävänsä luona Maltalla, tyttö oli saarella kielikurssilla. Vaikka lento takaisin Saksaan lähti 17. heinäkuuta, hän halusi tutkia Välimeren saarta yksin vielä muutaman päivän ajan. Viisi päivää myöhemmin hänen sisarensa ja äitinsä kuitenkin odottivat häntä turhaan Bremenin lentokentällä. Tällä matkalla kuolemaan menetetään sekä ihmishenki että elimiä…
26 mar 2023 - 38 min
episode 16. Road trip kuolemaan artwork
16. Road trip kuolemaan
Kaksi ihmistä, suuri rakkaus ja pitkä ajomatka edessä: Maailma näki kun Gabby ja Brian tekivät historiaa. Ulkopuolisille muodostui kuva onnellisesta nuoresta parista. 2. heinäkuuta 2021 he aloittivat suuren seikkailunsa. Blue Pointista, New Yorkista alkaen pari matkusti ympäri Yhdysvaltoja ja vierailivat maan kauneimmissa kansallispuistoissa. "Van-Life" oli hashtag, joka näkyi Gabbyn Instagram-postauksissa. Hän halusi muuttaa harrastuksensa ammatiksi ja vakiinnuttaa asemansa matkabloggaajana. Hänen seuraajansa näkivät reaaliajassa, kuinka hän surffasi dyyneillä, kylpi lähdevedessä ja lopulta suuteli Briania Delicate Arch -kivimuodostelman alla. Tällä kertaa kuulet matkasta kuolemaan, josta tuli mediaspektaakkeli ja joka herätti kysymyksen siitä, kuinka näkyvää tai näkymätöntä väkivalta ihmissuhteissa todella on.
19 mar 2023 - 43 min
episode 15. Vankina Australian takamailla artwork
15. Vankina Australian takamailla
Australia – unelmien reissukohde monille. Erityisesti itärannikko on suosittu monien matkailijoiden keskuudessa. Yksi monista lähtijöistä oli Elisha Greer Liverpoolista. Kun hauskanpitoa rakastava englantilainen nainen aloitti suuren seikkailunsa keväällä 2015, hän oli vasta parikymppinen. Hän oli reppureissaaja ja halusi matkustaa vapaasti minne halusi. Pian valkoisesta Mitsubishista, jonka hän kastoi "Bruceksi", tuli hänen asuntoautonsa. Cairnsin kaupunki pohjoisessa oli matkan suunniteltu päätepiste. Täällä lomailija tapasi karismaattisen miehen reiveissä. Heistä tuli ystäviä, mutta vain muutaman päivän kuluttua uudesta "ystävästä" tuli väkivaltainen ja "Brucesta", joka oli Elishalle vapauden symboli, tuli hänen vankilansa. Tällä matkalla kuolemaan tapahtui sieppaus keskellä päivää, josta ei ollut pakoreittiä.
12 mar 2023 - 27 min

Audiolibros populares

Soy muy de podcasts. Mientras hago la cama, mientras recojo la casa, mientras trabajo… Y en Podimo encuentro podcast que me encantan. De emprendimiento, de salid, de humor… De lo que quiera! Estoy encantada 👍
MI TOC es feliz, que maravilla. Ordenador, limpio, sugerencias de categorías nuevas a explorar!!!
Me suscribi con los 14 días de prueba para escuchar el Podcast de Misterios Cotidianos, pero al final me quedo mas tiempo porque hacia tiempo que no me reía tanto. Tiene Podcast muy buenos y la aplicación funciona bien.
App ligera, eficiente, encuentras rápido tus podcast favoritos. Diseño sencillo y bonito. me gustó.
contenidos frescos e inteligentes
La App va francamente bien y el precio me parece muy justo para pagar a gente que nos da horas y horas de contenido. Espero poder seguir usándola asiduamente.

Disponible en todas partes

¡Escucha Podimo en tu móvil, tablet, ordenador o coche!

Un universo de entretenimiento en audio

Miles de podcast y audiolibros exclusivos

Sin anuncios

No pierdas tiempo escuchando anuncios cuando escuches los contenidos de Podimo.

Otros podcasts exclusivos

Audiolibros populares