podcast banner
Schotschrift
Exclusivamente en Podimo

Schotschrift

Podcast de Tonny Media

Tegenwoordig heeft iedereen een mening. Maar de tijd van columns schrijven zonder weerwoord is definitief voorbij. In seizoen 2 zullen de beste columnisten van Nederland aanschuiven en hun stuk voordragen. Elke zondag maakt host Willem Treur zich klaar om de opinie-elite het vuur aan de schenen te leggen. In een kwartier meer perspectief en duiding dan op papier. Dit is: Schotschrift. Volg Schotschrift op Twitter & Instagram. Geproduceerd door Tonny Media. 

Otros podcasts exclusivos

Tu oferta:

Acceso ilimitado a todos los podcasts exclusivos
Sin anuncios
Descubre miles de audiolibros
Después de la prueba 4,99 € / mes. Sin compromiso

Todos los episodios

51 episodios
episode Sander Schimmelpenninck: Domme lul is geen scheldwoord artwork
Sander Schimmelpenninck: Domme lul is geen scheldwoord
Aan al het goede komt een einde. Zelfs aan een fantastische podcast als Schotschrift. Waar Sander een einde aan wil maken, is de middelmatige polarisatiecultuur in Nederland. Zelfs hierin hobbelen we achter de grote jongens als Frankrijk en Spanje aan. Als een gewone sterveling op de Olympische Spelen. Volgens Sander moeten we het debat óf steviger in óf beginnen met verbinden. Maar we rommelen maar wat aan in de marge. En een opsteker voor de laatste aflevering: Willem heeft het woord polemiek ontdekt. Geproduceerd door Tonny Media
16 abr 2023 - 31 min
episode Yvo van Regteren Altena: Liederlijk leven onder vuur artwork
Yvo van Regteren Altena: Liederlijk leven onder vuur
Willem is in zijn nopjes, want deze week zit er eindelijk iemand tegenover hem met dezelfde interesse in kleding: Yvo van Regteren Altena. Net als zijn kleren en horloges getuigen ook Yvo’s schrijfsels nog altijd van uitstekende smaak. In zijn column windt Yvo zich op over het verschraalde Nederlandse reisjournalistieke landschap. Want waar moet je zijn met een reisbudget van een ton? Yvo neemt Willem mee op grand tour door de wondere wereld van de welvaart. Een aflevering op snobniveau volgt. Geproduceerd door Tonny Media.
09 abr 2023 - 30 min
episode Frank Heinen: Luister goed! artwork
Frank Heinen: Luister goed!
"Wie luistert, weet meer", luidt de slogan van Radio 1. Klinkt leuk, maar slaat nergens op. Als je het columnist Frank Heinen vraagt tenminste. Want nee, een luisterboek aanzwengelen op de fiets staat niet gelijk aan het aandachtig lezen van een boek. En iedereen die doet alsof dat wel zo is, houdt zichzelf voor de gek. In een goed doordachte audiocolumn met hoog meta-gehalte breekt Frank een lans voor het geschreven woord. Willem luistert aandachtig toe. Geproduceerd door Tonny Media.
02 abr 2023 - 30 min
episode Stella Bergsma: Kinderen wel bezwaar! artwork
Stella Bergsma: Kinderen wel bezwaar!
Stella Bergsma heeft een hekel aan kinderen en wordt bepaald niet geil van snot. Heel vervelend dus, dat kinderen tegenwoordig te pas en te onpas worden aangevoerd als argument in de meest uiteenlopende discussies. In een schurende maar grappige column trekt Stella tegen deze ontwikkeling ten strijde. Willem herkent zich totaal niet in Stella’s stellige overtuiging, maar staat open voor een discussie op het randje. Geproduceerd door Tonny Media.
26 mar 2023 - 23 min
episode Thomas Hogeling: Juichen voor de uitsupporter artwork
Thomas Hogeling: Juichen voor de uitsupporter
Er is iets aan de hand in voetballand: steeds vaker worden uitsupporters geweerd uit de Nederlandse stadions. Een desastreuze ontwikkeling, meent columnist en N.E.C.-supporter Thomas Hogeling. Als het doel is dat fans zich normaal gaan gedragen, moet je ze immers niet buitenspel zetten. Thomas ziet dan ook betere oplossingen. Na een korte warming-up wordt Willem al snel gegrepen door de veelzijdigheid van het onderwerp. Een discussie op Champions League-niveau volgt. Geproduceerd door Tonny Media.
19 mar 2023 - 29 min

Audiolibros populares

Soy muy de podcasts. Mientras hago la cama, mientras recojo la casa, mientras trabajo… Y en Podimo encuentro podcast que me encantan. De emprendimiento, de salid, de humor… De lo que quiera! Estoy encantada 👍
MI TOC es feliz, que maravilla. Ordenador, limpio, sugerencias de categorías nuevas a explorar!!!
Me suscribi con los 14 días de prueba para escuchar el Podcast de Misterios Cotidianos, pero al final me quedo mas tiempo porque hacia tiempo que no me reía tanto. Tiene Podcast muy buenos y la aplicación funciona bien.
App ligera, eficiente, encuentras rápido tus podcast favoritos. Diseño sencillo y bonito. me gustó.
contenidos frescos e inteligentes
La App va francamente bien y el precio me parece muy justo para pagar a gente que nos da horas y horas de contenido. Espero poder seguir usándola asiduamente.

Disponible en todas partes

¡Escucha Podimo en tu móvil, tablet, ordenador o coche!

Un universo de entretenimiento en audio

Miles de podcast y audiolibros exclusivos

Sin anuncios

No pierdas tiempo escuchando anuncios cuando escuches los contenidos de Podimo.

Otros podcasts exclusivos

Audiolibros populares