Simen Og Jonas Tar´n Helt Ut!
Exclusivamente en Podimo

Simen Og Jonas Tar´n Helt Ut!

Podcast de Simen og Jonas

Psykonaut Simen og Healer Jonas er et drømmelag fra en annen galakse som lever for å spre Kjærlighet og Glede. Denne podcasten tar for seg spiritualitet og sterke historier, her fjernes begrensinger og vi åpner opp døren til Universet. Det er mange som undrer og funderer på hva livet er, slå deg løs med Simen og Jonas i jakten på egoet! Ny episode hver torsdag. "Et giftig radarpar i kampen mot satan" -- Svein Åge Myhra" If you want to find the secrets of the universe, think in terms of energy, frequency and vibration." -- Nikola Tesla "Creativity is intelligence having fun" -- Albert Einstein Bli med oss på sosiale medier: Instagram: Simenogjonas YouTube: Simen og Jonas tar´n helt ut! Tiktok: Simenogjonas Facebook: Simen Og Jonas Tar´n helt ut! Love Is The Only Law Kontakt: Post@simenjonas.com Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information. 

Otros podcasts exclusivos

Tu oferta:

Los últimos episodios

#30 Historien om Hedda Lumini Marlene
I denne episoden møter vi Hedda som forteller en hjerteskjærende historie om sin oppvekst. De som skal skape trygghet svikter, systemet svikter og Hedda ender opp som "taperen". Det er de som prøver å hjelpe og som skaper lysglimt i tilværelsen, men hun må selv ta opp kampen for egen lykke. Hedda viser oss urkraften i kvinnen, en kriger mentalitet og evnen til å snu elendighet til sin fordel. Hun vil vise, lære og utfordre andre til å finne veien til styrken i seg selv. Hun har hatt sin egen første kvinne sirkel, praktiserer reiki-healing og er i stormfart på vei oppover! Følg Hedda på Instagram: @Heddaluminimarlene Følg oss på @simenogjonas Du finner oss på Spotify, Podimo, Apple, Untold, Castbox og Google-Podcast! God Helg fra Simen Og Jonas! ---------------------------------------- Hosted on Acast. See acast.com/privacy [https://acast.com/privacy] for more information.
1 h 2 min - Ayer
#29 Superkraften i takknemlighet
I denne episoden dykker vi inn i den kraftige følelsen takknemlighet. Dersom du klarer å være takknemlig for det du har, kan du forme fremtiden din på en god måte. Det er bare opp til deg! Vi snakker om å sette pris på det vi har akkurat i dette øyeblikket, her og nå. Simen er klar for en livspartner, noen som tar utfordringen? Blir "Malin the breather" også nevnt i denne episoden, og hvis så, hvor mange ganger? Følg oss på sosiale medier. Instagram: Simenogjonas Tiktok: Simenogjonas Vi er super takknemlig for å ha dere alle med på reisen, tusen takk! ---------------------------------------- Hosted on Acast. See acast.com/privacy [https://acast.com/privacy] for more information.
56 min - 26 feb 2024
#28 De fire leveregler og transformasjon
Dette er en brutalt ærlig episode om hvordan vi tillater samfunnet å begrense våre drømmer, ambisjoner og ønsker i livet. Boka De fire leveregler er skrevet av Don Miguel Ruiz. Han skriver om Toltekerne visjon om å bryte ut av andres drømmer og skape din egen fantastiske drøm! Vi snakker om å gi blaffen i begrensinger som er satt opp for oss, rammene som holder drømmer tilbake og det å holde på kraften. Vi snakker også om å være god nok for oss selv slik vi er, uten å oppfylle forpliktelsene og kravene som settes. Instagram: Simenogjonas Tiktok: Simenogjonas God Helg og til lykke med alle deres gigantiske drømmer! <3 ---------------------------------------- Hosted on Acast. See acast.com/privacy [https://acast.com/privacy] for more information.
39 min - 22 feb 2024

Audiolibros populares

Soy muy de podcasts. Mientras hago la cama, mientras recojo la casa, mientras trabajo… Y en Podimo encuentro podcast que me encantan. De emprendimiento, de salid, de humor… De lo que quiera! Estoy encantada 👍
MI TOC es feliz, que maravilla. Ordenador, limpio, sugerencias de categorías nuevas a explorar!!!
Me suscribi con los 14 días de prueba para escuchar el Podcast de Misterios Cotidianos, pero al final me quedo mas tiempo porque hacia tiempo que no me reía tanto. Tiene Podcast muy buenos y la aplicación funciona bien.
App ligera, eficiente, encuentras rápido tus podcast favoritos. Diseño sencillo y bonito. me gustó.
contenidos frescos e inteligentes
La App va francamente bien y el precio me parece muy justo para pagar a gente que nos da horas y horas de contenido. Espero poder seguir usándola asiduamente.

Disponible en todas partes

¡Escucha Podimo en tu móvil, tablet, ordenador o coche!

Un universo de entretenimeinto en audio

Miles de podcast y audiolibros exlusivos desde 4,99 €/Mes

Sin anuncios

No pierdas tiempo escuchando anuncios cuando escuches los contenidos de Podimo.

Tu oferta:

Otros podcasts exclusivos

Audiolibros populares