podcast banner
Formatie '24: Wilde beesten
Exclusivamente en Podimo

Formatie '24: Wilde beesten

Podcast de Myrthe Hilkens, Mark Thiessen

Het wordt een ongekende, onverwachte formatie! Midden in een tijd waarin de Nederlandse politiek opnieuw wordt uitgevonden. In Wilde Beesten doen campagnestrategen Myrthe Hilkens en Mark Thiessen verslag van wat er gebeurt. Op safari in de Haagse jungle zoeken ze de echte verhalen van deze campagne. De verhalen die onze politiek de komende jaren gaan vormgeven. En op zoek naar de wilde beesten, om te kijken wie ze zijn, wat ze willen en waar ze ons heen zullen brengen. Hosts: Myrthe Hilkens, voormalig lid Tweede Kamer, journalist en campagnestrateeg. Mark Thiessen, campagnestrateeg. 

Otros podcasts exclusivos

Tu oferta:

Acceso ilimitado a todos los podcasts exclusivos
Sin anuncios
Descubre miles de audiolibros
Después de la prueba 4,99 € / mes. Sin compromiso

Todos los episodios

52 episodios
episode Radicaalrechts komt naar Brussel artwork
Radicaalrechts komt naar Brussel
Myrthe Hilkens en Mark Thiessen bespreken de uitslagen van de Europese verkiezingen. Er waait een radicaalrechtse wind door Europa. Of valt het wel mee? Gaan we in de komende jaren zien dat de radicalen door het midden worden opgeslokt? In Brussel staat in ieder geval veel te gebeuren en wat er uit gaat komen is niet helemaal zeker. Ook staan ze stil bij de nieuwe rel over de cijfers van “nareis-op-nareis” en de rol van de VVD daarin.
12 jun 2024 - 51 min
episode Hoe blijft Europa in 2050 relevant? artwork
Hoe blijft Europa in 2050 relevant?
Myrthe Hilkens en Mark Thiessen gaan in gesprek over Europa met kandidaat-Europarlementariers Alisha Muller (VVD) en Kim van Sparrentak (GroenLinks/PvdA). Alles draait om de vraag: wat moeten we doen en laten om ervoor te zorgen dat Europa in 2050 nog relevant is op het wereldtoneel?
03 jun 2024 - 50 min
episode De Dick-cast artwork
De Dick-cast
We hebben (bijna) een nieuwe premier. Helaas kent niemand hem. Toch lijken we dit proces nu al helemaal normaal te vinden. Wat de rol van Dick Schoof gaat worden is nog niet helemaal duidelijk. Wat wel duidelijk is, is dat hij geen probleem heeft met het opzoeken van het grijze gebied van de rechtsstaat. Mark en Myrthe kibbelen over of dit per definitie slecht is.
31 may 2024 - 36 min
episode Ceci n'est pas une coalitie artwork
Ceci n'est pas une coalitie
Terwijl de Kamer op het punt staat te gaan debatteren over een miljardensubsidie voor de vervuilende staalfabrikant Tata Steel, hangt het demissionaire Kabinet Rutte 4 als een gatenkaas in de touwen. Ondertussen begint de nieuwe coalitie - die geen coalitie is - met het samenstellen van een Kabinet dat daarna nog met het ‘hoofdlijnenakkoord’ aan de slag moet. Dat oppositiepartijen in deze chaos nog zoeken naar hun strategie, is invoelbaar. In deze Wilde Beesten praten Myrthe en Mark je bij over deze politiek pikante tijden. Geïnteresseerd in een bewindspersonenpost; mail naar Geertjevenlo78@hotmail.com.
28 may 2024 - 30 min
episode Onze politiek is waardenloos artwork
Onze politiek is waardenloos
Mark en Myrthe gaan in gesprek met politicoloog Tom van der Meer over zijn boek "Waardenlozen politiek". Ze bespreken hoe onze politiek is verworden tot een van leegte vervulde strijd tussen technocratie en populisme. En wat de weg naar een politiek over inhoud en gebaseerd op waarden.
21 may 2024 - 40 min

Audiolibros populares

Soy muy de podcasts. Mientras hago la cama, mientras recojo la casa, mientras trabajo… Y en Podimo encuentro podcast que me encantan. De emprendimiento, de salid, de humor… De lo que quiera! Estoy encantada 👍
MI TOC es feliz, que maravilla. Ordenador, limpio, sugerencias de categorías nuevas a explorar!!!
Me suscribi con los 14 días de prueba para escuchar el Podcast de Misterios Cotidianos, pero al final me quedo mas tiempo porque hacia tiempo que no me reía tanto. Tiene Podcast muy buenos y la aplicación funciona bien.
App ligera, eficiente, encuentras rápido tus podcast favoritos. Diseño sencillo y bonito. me gustó.
contenidos frescos e inteligentes
La App va francamente bien y el precio me parece muy justo para pagar a gente que nos da horas y horas de contenido. Espero poder seguir usándola asiduamente.

Disponible en todas partes

¡Escucha Podimo en tu móvil, tablet, ordenador o coche!

Un universo de entretenimiento en audio

Miles de podcast y audiolibros exclusivos

Sin anuncios

No pierdas tiempo escuchando anuncios cuando escuches los contenidos de Podimo.

Otros podcasts exclusivos

Audiolibros populares