podcast banner
Kehorauhaa
Eksklusivt hos Podimo

Kehorauhaa

Podkast av Veera Bianca

On aika luoda yhdessä maailma, jossa kukaan ei hurahda yhdellekään pikakuurille tai tavoittele bikinivartaloa ensi kesäksi. Kehorauhaa on podcast kehopositiivisesta hyvinvoinnista. Podcastin juontaja, vaikuttaja Veera Bianca on itse viettänyt suurimman osan elämästään yrittäen laihduttaa väkisin sopiakseen yhteiskunnan kauneusihanteisiin – kunnes hän ymmärsi, että hyvinvointi lähtee jostain aivan muusta kuin siitä, mitä painolukemaa vaaka näyttää. Kehorauhaa-podcastin parissa voi opetella olemaan itseään kohtaan armollisempi, kehittää sallivampaa ruokasuhdetta ja löytää liikunnan ilon. Vaikka aiheet ovat ajoittain vaikeitakin, niitä tarkastellaan lempeästi – toisinaan myös kiinnostavien vieraiden kanssa. IG: @veerabianca Uusi jakso torstaisin. Seuraa podcastia ja varmista, että yksikään jakso ei jää väliin. Kehorauhaa-sarjan tuottaa Asennestudio. 

Andre eksklusive podkaster

Ditt tilbud:

Veera Bianca
Veera Bianca
Veera Bianca on vaikuttaja, joka tunnetaan rohkaisevana suunnannäyttäjänä omannäköiselle elämälle. Veera Bianca loi Kehorauhaa-podcastin kannustaakseen jokaista nauttimaan elämästä.

Siste episoder

61. Miten minusta tuli itsevarma ja mistä saada lisää rohkeutta?
Kaikki mikä pelottaa vaatii lopulta vain 5 sekuntia järjetöntä rohkeutta. Kuuntele jaksosta Veeran oma tarina siitä, miten hän muuttui ujosta kummallisesta tytöstä itsevarmaksi rohkeaksi naiseksi, ja nappaa vinkit matkan varrelta oman itsevarmuuden kehittämiseen. Jaa jakso somessa: @veerabianca Kuuntele uusi Kehorauhaa-jakso joka torstai!
50 min - 29. feb. 2024
60. Miksi yhdyntä sattuu ja hävettääkö orgasmit? Seksologi Maria Nemlander vastaa kysymyksiin
Jakso on jatkoa edelliselle jaksolle seksuaalisesta nautinnosta. Toisessa jaksossa vastataan kuuntelijoiden kysymyksiin liittyen seksuaaliseen nautintoon. Jaa jakso somessa: @veerabianca & @ftmarianemlander Kuuntele uusi Kehorauhaa-jakso joka torstai!
40 min - 21. feb. 2024
59. Seksuaalinen nautinto – vieraana seksologi Maria Nemlander (osa 1)
Avointa keskustelua seksuaalisesta nautinnosta, häpeästä, traumoista ja lantionpohjan lihaksista. Vieraana jaksossa on seksologi, lantionpohjan fysioterapeutti ja nautintoaktivisti Maria Nemlander. Jaa jakso somessa: @veerabianca & @ftmarianemlander Kuuntele uusi Kehoruhaa-jakso joka torstai!
48 min - 14. feb. 2024

Populære lydbøker

Enkelt å finne frem nye favoritter og lett å navigere seg gjennom innholdet i appen
Liker at det er både Podcaster (godt utvalg) og lydbøker i samme app, pluss at man kan holde Podcaster og lydbøker atskilt i biblioteket.
Bra app. Oversiktlig og ryddig. MYE bra innhold⭐️⭐️⭐️

Tilgjengelig overalt

Lytt til Podimo på telefonen, nettbrettet, datamaskinen eller i bilen!

Et univers av underholdning på lyd

Tusenvis av lydbøker og eksklusive podkaster fra kr 79,00 / Måned

Ingen annonser

Ikke kast bort tid på å lytte til annonser når du lytter til Podimos innhold.

Ditt tilbud:

Andre eksklusive podkaster

Populære lydbøker