podcast banner
Kerhotalo – Haimila & Nuorgam
Exclusivamente en Podimo

Kerhotalo – Haimila & Nuorgam

Podcast de Laura Haimila & Emmi Nuorgam

Miltä yhteiskunta näyttäisi, jos Laura Haimila ja Emmi Nuorgam saisivat päättää? Kerhotalo on valovoimainen ja lempeä, feministiseksi instituutioksikin kutsuttu keskusteluohjelma, jossa suhtaudutaan vakavasti yhteiskuntaan ja vähemmän vakavasti itseen. Haimila & Nuorgam perkaavat ajankohtaiset kohut ja käyvät reflektoivaa keskustelua mediasta, kulttuurista, ihmissuhteista ja feminismistä. Kerhotaloon voi suhtautua sallivana, normeja kyseenalaistavana oppaana: kas näinkin sinä voisit maailmasta ajatella. Laura Haimila on helsinkiläinen toimittaja, juontaja ja yhdenvertaisuusaktivisti. Emmi Nuorgam on kaupunkisaamelainen kolumnisti ja somevaikuttaja. Yhdessä kuuntelijoidensa kanssa Haimila & Nuorgam muodostavat supersuositun Kerhotalon, jossa tyhmätkin kysymykset ovat tärkeitä. Keskustelu jatkuu Instagramissa @kerhotalo @emminuorgam ja @laurahaimila -tileillä. Uusi jakso joka tiistai ja perjantai. Seuraa podcastia ja varmista, että yksikään jakso ei jää väliin. 

Otros podcasts exclusivos

Tu oferta:

Laura Haimila ja Emmi Nuorgam
Laura Haimila ja Emmi Nuorgam
Laura Haimila on esiintyjä, toimittaja ja somevaikuttaja, joka nauttii yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta ja syvällisistä keskusteluista. Emmi Nuorgam on kaupunkisaamelainen ihmisoikeusaktivisti, Instagramin asiantuntija-aamutakkiin pukeutuva ränttääjä palkittu yhteiskunnallinen vaikuttaja.

Los últimos episodios

148. Suomalaisten suurmiesten viimeinen viikko
Sauli Niinistö ja Matti Rönkä viettivät tällä viikolla viimeistä päiväänsä suomalaisten arjessa. Kerhotalo-podcastissa kysytäänkin, että miten tästä eteenpäin? Mitkä olivat Sauli Niinistön presidenttikauden suurimmat tähtihetket ja millaisen presidentin saamme Alexander Stubbista? Entä mitä Matti Röngän viimeiset sanat merkitsivät? Analyysissä myös presidentin virka-asunnon tähtitieteellinen remonttibudjetti ja Sanna Marinin luksuselämän käsilaukkuvalinnat. Lisää suurihmisiä Instagramissa @kerhotalopodcast -tilillä.
1 h 2 min - Ayer
147. Onko Laura ylimielinen?
Kerhotalon kyselytunnilla pohditaan, että suhtautuuko Laura ylimielisesti ihmisiin, jotka eivät asu Helsingissä. Toinen kerholainen taas haluaa tietää, että saako tuntemattomia ihmisiä kutsua ironisesti Hey girlie tai Hey brouski heidän sukupuoltaan tietämättä. Kysymys johtaa polveilevaan pohdiskeluun, joka alkaa sukupuolittuneesta kielestä ja päättyy milleniumiin ja L-Koodin aiheuttamiin märkiin päiväuniin. Kysymyksiä voi laittaa Kerhotalon Instagramissa @kerhotalopodcast -tilillä.
42 min - 26 feb 2024
146. Mihin miehiä oikeastaan tarvitaan?
Kerhotalo-podcastissa puhutaan gen-z eli z-sukupolven arvomaailmojen eroista ja kiihtyvästä kahtia jakautumisesta. Miksi nuorista miehistä tulee entistä konservatiivisempia ja naisista liberaalimpia? Käsittelyyn otetaan niin sosiaalisen median algoritmit ja ansaintakeinot kuin valkoisten miesten ongelmat. Onko tämä maailmanaika ensimmäinen, jona valkoisen miehen valtaa haastetaan? Entä mitä kompromisseja naisilta odotetaan ja mitä puoliväliin meneminen polarisaation vähentämiseksi edes tarkoittaa? Lisää tasa-arvopuhetta Instagramissa @kerhotalopodcast -tilillä.
1 h 9 min - 22 feb 2024

Audiolibros populares

Soy muy de podcasts. Mientras hago la cama, mientras recojo la casa, mientras trabajo… Y en Podimo encuentro podcast que me encantan. De emprendimiento, de salid, de humor… De lo que quiera! Estoy encantada 👍
MI TOC es feliz, que maravilla. Ordenador, limpio, sugerencias de categorías nuevas a explorar!!!
Me suscribi con los 14 días de prueba para escuchar el Podcast de Misterios Cotidianos, pero al final me quedo mas tiempo porque hacia tiempo que no me reía tanto. Tiene Podcast muy buenos y la aplicación funciona bien.
App ligera, eficiente, encuentras rápido tus podcast favoritos. Diseño sencillo y bonito. me gustó.
contenidos frescos e inteligentes
La App va francamente bien y el precio me parece muy justo para pagar a gente que nos da horas y horas de contenido. Espero poder seguir usándola asiduamente.

Disponible en todas partes

¡Escucha Podimo en tu móvil, tablet, ordenador o coche!

Un universo de entretenimeinto en audio

Miles de podcast y audiolibros exlusivos desde 4,99 €/Mes

Sin anuncios

No pierdas tiempo escuchando anuncios cuando escuches los contenidos de Podimo.

Tu oferta:

Otros podcasts exclusivos

Audiolibros populares