Taktisk eller med Hjertet
Exclusivamente en Podimo

Taktisk eller med Hjertet

Podcast de Taktisk Eller Med Hjertet

“Taktisk eller med Hjertet?” - Et evigt dilemma for deltagerne i Paradise Hotel. Mange valg skal træffes, og alt har konsekvenser. Spillestil, grupper, hemmelige missioner, drama og kærlighed. I sandhed et paradis fyldt med venskab og svigt - men hvem kan man stole på? Det vil vi, Laura og Julie, undersøge nærmere, når vi uge efter uge vil gennemgå den 17. sæson af Paradise Hotel, så I kan få et shot bodytequila af kærlighed til spillet og dets deltagere. Velkommen til sæson 1 af Taktisk eller med Hjertet. 

Otros podcasts exclusivos

Tu oferta:

Acceso ilimitado a todos los podcasts exclusivos
Sin anuncios
Descubre miles de audiolibros
Después de la prueba 4,99 € / mes. Sin compromiso

Todos los episodios

16 episodios
episode Afsnit 3 - "FINALE" artwork
Afsnit 3 - "FINALE"
Taktikken er i højsædet her i studiet, mens følelserne og kærligheden har overtaget hotellet i Costa Careyes. Vi er nået til afslutningen af endnu en sæson og får endnu engang bevist, at reality-Tv ikke kan skrives, og at Paradise Hotel sætter rammerne for det bedste Tv. Vi runder af for denne gang og siger tak til alle jer, der har lyttet med på denne mini-sæson af Taktisk eller med Hjertet. Glædelig jul - må alle komme godt og sikkert ind i det nye år - 100 procent.
18 dic 2021 - 1 h 0 min
episode Afsnit 2 - "En rutsjebane" artwork
Afsnit 2 - "En rutsjebane"
!!!SPOILER ALERT!!! Hvis du IKKE vil have afsløret, hvem fra hotellet, der er kærester m.m. i dag, så skal du nok ikke høre dette afsnit. Men det vil vi selvfølgelig anbefale, at du gør alligevel - sæsonen slutter jo alligevel lige om lidt? Snakken er som sædvanlig en lidt blandet landhandel, men vi håber du kan finde hovede og hale i det hele. Vi samler op på de sidste mange uger, mens vi varmer op til det endelige brag i næste uge. Rigtig god fornøjelse
11 dic 2021 - 54 min
episode Afsnit 1 - "Velkommen tilbage i fars studie" artwork
Afsnit 1 - "Velkommen tilbage i fars studie"
VI ER TILBAGE. To gamle gæster er checket ind i dine ører for at snakke om alt og ingenting. Vi har revet os løs fra noterne og kommer både vidt omkring den nye sæson og diverse. Vi kan jo ikke dy os, når først vi kommer i gang.
23 oct 2021 - 58 min
episode Afsnit 13 - "FINALE" artwork
Afsnit 13 - "FINALE"
Wow. Så sluttede sæson 17 af Paradise Hotel - og med et historisk brag! Vi er lidt mundlamme, men prøver selvfølgelig at komme omkring det hele i dette afsnit. Tak for en sindssyg vigtig sæson og tak til alle, der har lyttet med. Måske vi lyttes ved igen til efteråret? Det må tiden vise. Og så har vi ikke sagt for meget.
10 jul 2021 - 59 min
episode Afsnit 12 - "Ud med Mr. Mum og ind med Mr. Taktik" artwork
Afsnit 12 - "Ud med Mr. Mum og ind med Mr. Taktik"
Vi kan godt mærke, at vi er ved at nærme os finalen, og det går IKKE stille for sig inde på hotellet. Vi bliver personligt selv sat i nogle svære valg denne uge, men opdager også, hvor vores loyalitet egentlig ligger. Det er vist safe to say, at vi er nået dertil, hvor der ikke længere findes andet end spil! Der bliver lagt mange planer, men de mest snedige bliver lagt af Jamie, og det er nærmest umuligt at følge med. Ugen slutter med sæsonens største bombe, som vi stadig er ved at bearbejde - men der er ingen tvivl om, at vi er blevet godt varmet op til et brag af en finale-uge.
03 jul 2021 - 1 h 10 min

Audiolibros populares

Soy muy de podcasts. Mientras hago la cama, mientras recojo la casa, mientras trabajo… Y en Podimo encuentro podcast que me encantan. De emprendimiento, de salid, de humor… De lo que quiera! Estoy encantada 👍
MI TOC es feliz, que maravilla. Ordenador, limpio, sugerencias de categorías nuevas a explorar!!!
Me suscribi con los 14 días de prueba para escuchar el Podcast de Misterios Cotidianos, pero al final me quedo mas tiempo porque hacia tiempo que no me reía tanto. Tiene Podcast muy buenos y la aplicación funciona bien.
App ligera, eficiente, encuentras rápido tus podcast favoritos. Diseño sencillo y bonito. me gustó.
contenidos frescos e inteligentes
La App va francamente bien y el precio me parece muy justo para pagar a gente que nos da horas y horas de contenido. Espero poder seguir usándola asiduamente.

Disponible en todas partes

¡Escucha Podimo en tu móvil, tablet, ordenador o coche!

Un universo de entretenimiento en audio

Miles de podcast y audiolibros exclusivos

Sin anuncios

No pierdas tiempo escuchando anuncios cuando escuches los contenidos de Podimo.

Otros podcasts exclusivos

Audiolibros populares