podcast banner
Guttermand
Exclusivamente en Podimo

Guttermand

Podcast de Martin og Thomas

Mænd taler med guttermænd. 

Otros podcasts exclusivos

Tu oferta:

Acceso ilimitado a todos los podcasts exclusivos
Sin anuncios
Descubre miles de audiolibros
Después de la prueba 4,99 € / mes. Sin compromiso

Todos los episodios

43 episodios
episode Guttermand 29: Abdel Aziz Mahmoud artwork
Guttermand 29: Abdel Aziz Mahmoud
Hvis man er homoseksuel, men stadig “lever i skabet”, så lever man tit sit liv på en løgn. Sådan levede Abdel bl.a. fordi han ville passe på sin familie. I dagens åbenhjertige afsnit fortæller Abdel bl.a. om hvad der fik ham til at springe ud på tv, hvordan han stadig oplever steder i Danmark, hvor det er skamfuldt at være homoseksuel, og også om at diversiteten i tv-branchen har det svært i 2022. Han er samtidig en mand med en mission og en meget vigtig en af slagsen.
26 ago 2022 - 1 h 11 min
episode Guttermand 28: Esben Dalgaard Andersen artwork
Guttermand 28: Esben Dalgaard Andersen
Da Esben Dalgaard fik sin kræftdiagnose og samtidig fik af vide, at chancen for at overleve var 50/50, valgte han at prøve at se positivt på tilværelsen - noget han ville ønske, at han havde gjort lang tid før. Hør hvilke tanker Esben har, hvad det er for en proces han gennemgår sammen med sin familie og hvilke mål de har sat sig for fremtiden. Der er ingen tvivl om at vi synes at Esben er en Guttermand - hør i dagens afsnit hvorfor.
26 ago 2022 - 1 h 10 min
episode Guttermand 27: Nicolas Bro artwork
Guttermand 27: Nicolas Bro
Guttermand har inviteret Nicolas Bro i bådskuret til en snak om de sociale medier, kærlighed og hvordan det “angstfulde rum” også kan hjælpe en. Og hør hvad Nicolas mener med at have gennemgået “en lille død”. Alt dette og meget mere i dagens afsnit.
26 ago 2022 - 1 h 0 min
episode Guttermand 26: Morten Spiegelhauer artwork
Guttermand 26: Morten Spiegelhauer
Hvis ugens gæst ringer på din dør uanmeldt, så er der god grund til at tænke “Shit mand!” Denne gang var det os der ringede på hos ham. Nemlig ingen ringere end Morten Spiegelhauer, fordi vi i guttermand er ret store beundrere af hans evne til at afsløre bad guys som journalist og vært på “Operation X”. Arbejdet kommer nemlig også med en ret så stor pris. Men Morten brænder altså så meget for sin arbejde, at han er villig til at gå “under jorden” velvidende at hans nærmeste også kunne være i fare. Vi dykker ned i Mortens erfaringer og tanker og undersøger hvordan han bl.a. “tømmer hovedet” så han er mentalt klar til de faretruende opgaver der venter ham.
26 ago 2022 - 1 h 8 min
episode Guttermand 25: Andreas Haubjerg (Live) artwork
Guttermand 25: Andreas Haubjerg (Live)
Hvad sker der med en mand, hvis han får bank af sin samlever. Hvilke tanker og konsekvenser har det for ens liv, og hvilke fordomme bliver man ramt af. Guttermand dykker sammen med dokumentarist Andreas Haubjerg ned i hans værker om mænd der lever på mandehjem bl.a. fordi de har været udsat for vold af deres partner. Afsnittet er optaget live i forbindelse med Århus festuge 2021.
26 ago 2022 - 55 min

Audiolibros populares

Soy muy de podcasts. Mientras hago la cama, mientras recojo la casa, mientras trabajo… Y en Podimo encuentro podcast que me encantan. De emprendimiento, de salid, de humor… De lo que quiera! Estoy encantada 👍
MI TOC es feliz, que maravilla. Ordenador, limpio, sugerencias de categorías nuevas a explorar!!!
Me suscribi con los 14 días de prueba para escuchar el Podcast de Misterios Cotidianos, pero al final me quedo mas tiempo porque hacia tiempo que no me reía tanto. Tiene Podcast muy buenos y la aplicación funciona bien.
App ligera, eficiente, encuentras rápido tus podcast favoritos. Diseño sencillo y bonito. me gustó.
contenidos frescos e inteligentes
La App va francamente bien y el precio me parece muy justo para pagar a gente que nos da horas y horas de contenido. Espero poder seguir usándola asiduamente.

Disponible en todas partes

¡Escucha Podimo en tu móvil, tablet, ordenador o coche!

Un universo de entretenimiento en audio

Miles de podcast y audiolibros exclusivos

Sin anuncios

No pierdas tiempo escuchando anuncios cuando escuches los contenidos de Podimo.

Otros podcasts exclusivos

Audiolibros populares