podcast banner
23 minuuttia
Exklusiv bei Podimo

23 minuuttia

Podcast von Jussi Heikelä & Arto Koskelo

Heikelä & Koskelo 23 minuuttia on puoliasiaton ajankohtaisohjelma, joka paketoi nopealiikkeisen maailman 23 minuutissa, koska aika on rahaa ja sinulla on kiire. Ohjelmassa uskotaan mahdollisimman laajaan sananvapauteen, yksilönvapauteen ja omaisuuden suojaan - Markkinatalouden ja klassisen liberalismin arvoihin, jotka eivät ole itsestäänselvyyksiä tässä aika-avaruuden polttopisteessä, vaan vaativat omat puolustajansa. Nauti päivittäinen annoksesi milloin haluat, niin tiedät, mistä koko Suomi puhuu. Jussi Heikelä on diplomaattisen suorasanainen, ambivalentti vänkääjä, joka ei pelkää viskoa paperitolloja kiukaan tulipesään. Jussi on tehnyt työkseen aamuradiota, televisio-ohjelmia, podcasteja ja muita sisältöjä pyöreästi 30 vuotta. Arto Koskelo on kaikissa liemissä marinoitu paatunut nautiskelija, joka tunnustautuu korkea- ja matalakulttuurin sekakäyttäjäksi. Arto teki uran viini- ja ruokakriitikkona kirjoittaen aiheesta pinon kirjoja kierrettyään ensin viinitarhoja ja ravintoloita kaikilla mantereilla. Kohtalo viskasi kakkulapäisen Koskelon aamuradion juontajaksi, mikä sopi sanoilla leikkimisestä syttyvän miehen pirtaan hyvin, minkä myötä hän päätyi perustamaan Heikelän kanssa 23 minuuttia -ohjelman. Youtube: 23Media IG: @23minuuttia X: @23minuuttia Facebook: 23minuuttia IG/X: heikelajussi IG: artokoskelo , X: Arto_Koskelo Jaksoja julkaistaan kuudesti viikossa eli maanantaista lauantaihin. Seuraa podcastia ja varmista, että yksikään jakso ei jää väliin. Ohjelman tuottaa 23 Media. 

Andere exklusive Podcasts

Dein Angebot

Unbegrenzter Zugang zu allen exklusiven Podcasts
Ohne Werbung
20 Stunden Hörbücher / Monat
Nach der Testphase nur 4,99 € / Monat. Keine Vertragsbindung.
Jussi Heikelä ja Arto Koskelo
Jussi Heikelä ja Arto Koskelo
Jussi Heikelä on tehnyt radiota, televisio-ohjelmia, podcasteja jo noin 30 vuotta. Arto Koskelo teki teki uran viini- ja ruokakriitikkona, mutta kohtalo johti hänet Heikelän seuraan ja lopulta 23 minuuttia ohjelman toiseksi juontajaksi.

Alle Folgen

939 Folgen
episode Suomi vs. Venäjä, miten sodassa kävisi? | 931 artwork
Suomi vs. Venäjä, miten sodassa kävisi? | 931
Koputetaan puuta, ettei itänaapurin kanssa tarvitse enää koskaan ryhtyä sotimaan. Mutta miltä Suomen puolustus näyttäisi Venäjän näkökulmasta? Millä aseilla Venäjä voisi yrittää tuhota Suomen puolustuksen? Heikelä ja Koskelo ihmettelevät 23 minuuttia.
13. Juni 2024 - 23 min
episode Vapaan viinin huuma ottaa kierroksia | 930 artwork
Vapaan viinin huuma ottaa kierroksia | 930
Pieniä ovat silakat joulukaloiksi, mutta tuoksuuko täällä vapaus? Ekaa Alkon kuristusotteesta vapaata viinimyymälää ollaan avaamassa ja markettien hyllyt ovat täyttyneet kahdeksan prosenttisista viineistä. Heikelä ja Koskelo ilakoivat 23 minuuttia.
Gestern - 23 min
episode Kutkuttavat eurovaalit! | 929 artwork
Kutkuttavat eurovaalit! | 929
Eurovaalien tulokset aiheuttivat paineaaltoja sekä Suomessa että muualla, mutta eri syistä. Suomessa vasemmisto menestyi historiallisen hyvin, suuremmissa maissa laitaoikeistolaiset vaihtoehdot. Heikelä ja Koskelo hämmästelevät 23 minuuttia.
11. Juni 2024 - 23 min
episode Dekkaristi Christian Rönnbacka - Näin murtaudutaan mihin vain | 928 artwork
Dekkaristi Christian Rönnbacka - Näin murtaudutaan mihin vain | 928
Dekkaristi Christian Rönnbacka kertoo, miten kaikki maailman ovet avataan teknologian avulla. Hänen uusin kirjansa syöksyy syvälle kyberrikollisuuden varjoiseen maailmaan. Heikelä ja Koskelo haastattelevat 23 minuuttia.
10. Juni 2024 - 23 min
episode Onko Biden terve presidentiksi? | 927 artwork
Onko Biden terve presidentiksi? | 927
Yhdysvallat on ajautunut sisäpoliittiseen kaaokseen, kun Donald Trump istuu syytetyn penkillä raskaista rikoksista ja Joe Biden osoittaa jo lähipiirinkin mukaan viitteitä neurologisista ongelmista, jotka liittyvät korkeaan ikään. Heikelä ja Koskelo ihmettelevät 23 minuuttia.
08. Juni 2024 - 23 min

Beliebte Hörbücher

Der neue Look und die “Trailer” sind euch verdammt gut gelungen! Die bisher beste Version eurer App 🎉 Und ich bin schon von Anfang an dabei 😉 Weiter so 👍
Eine wahnsinnig große, vielfältige Auswahl toller Hörbücher, Autobiographien und lustiger Reisegeschichten. Ein absolutes Muss auf der Arbeit und in unserem Urlaub am Strand nicht wegzudenken... für uns eine feine Bereicherung
Spannende Hörspiele und gute Podcasts aus Eigenproduktion, sowie große Auswahl. Die App ist übersichtlich und gut gestaltet. Der Preis ist fair.

Nutze Podimo überall

Höre Podimo auf deinem Smartphone, Tablet, Computer oder im Auto!

Ein ganzes Universum für Unterhaltung für die Ohren

Tausende Hörbücher und exklusive Podcasts

Ohne Werbung

Verschwende keine Zeit mit Werbeunterbrechungen, wenn du bei Podimo hörst

Andere exklusive Podcasts

Beliebte Hörbücher