podcast banner
Afterwork
Exklusiv bei Podimo

Afterwork

Podcast von Jenni Rotonen, Meri Milash, Petra Soikkeli

Afterwork on viikon odotetuin hetki hyvien ystävien seurassa ja monenlaisten aiheiden parissa, jotka juuri nyt askarruttavat mieltä. Afterworkin äärellä parannetaan maailmaa, jaetaan kokemuksia, itketään ja nauretaan, haastetaan omaa ja muiden ajattelua ja välillä opitaan jotain ihan uuttakin. Viikoittaisen ystävien “terapiatuokion” aiheet vaihtelevat maan ja taivaan väliltä, kepeistä jutuista syvällisempiin ja vakavampiin keskusteluihin. Sarjan tekijät ovat suosittua Pupulandia-blogia kirjoittava Jenni Rotonen, stylisti Meri Milash ja toimittaja Petra Väänänen - ja välillä menossa on mukana vierailijoitakin. Uusi jakso julkaistaan keskiviikkoisin. Seuraa podcastia ja varmista, että yksikään jakso ei jää väliin. Podcastin musiikki: Matti Paalanen IG: @afterworkpodcast, @jennipupulandia, @petrasoikkeli ja @merimilash 

Andere exklusive Podcasts

Dein Angebot

Unbegrenzter Zugang zu allen exklusiven Podcasts
Ohne Werbung
20 Stunden Hörbücher / Monat
Nach der Testphase nur 4,99 € / Monat. Keine Vertragsbindung.

Alle Folgen

292 Folgen
episode 289. Mikä somessa ärsyttää juuri nyt? artwork
289. Mikä somessa ärsyttää juuri nyt?
Vertaistukea, ahdistusta vai kuplautumista? Sosiaalinen media herättää monenlaisia tunteita ja ajatuksia - mutta onko se enemmän hyvä vai huono asia? Oletko koukussa someen vai pystytkö elämään ilman sitä? Tässä jaksossa Afterworkin mimmit pohdiskelevat oma suhdettaan sosiaaliseen mediaan. Afterwork-podcastia juontavat Jenni Rotonen, Meri Milash ja Petra Väänänen. Uusi jakso julkaistaan aina keskiviikkoisin. Seuraa podcastia somessa @afterworkpodcast ja varmista, ettei yksikään jakso jää väliin.
Gestern - 1 h 5 min
episode 288. "En äänestä, koska en tiedä tarpeeksi" - Mitkä ihmeen eurovaalit? artwork
288. "En äänestä, koska en tiedä tarpeeksi" - Mitkä ihmeen eurovaalit?
Mikä siinä onkin, että eurovaalit eivät tunnu kiinnostavan oikein ketään? Surullisinta on, että niiden todella kyllä pitäisi! Monelta suunnalta on todettu, että tämän vuoden eurovaalit ovat yhdet maailman tärkeimmistä vaaleista pitkään aikaan. Miksi näin on? Sen kuulet tässä jaksossa! Suuret ikäluokat ja ikäihmiset ovat ahkeria äänestäjiä, mutta nuoriso on useimpina vuosina nuokkunut eurovaalien ohi. Ennakkoäänestys on jo päättynyt, mutta vielä ei ole liian myöhäistä. Jos tuntuu, että et tiedä tarpeeksi EU-asioista äänestääksesi tai sopiva ehdokas on vielä kysymysmerkki, tämä jakso on juuri sulle! Mukana hetkittäin kiihkeäksikin äityvässä keskustelussa on mm. somesta, Salkkareista ja kuntapolitiikan parista tuttu Jasmin Hamid. Afterwork-podcastia juontavat Jenni Rotonen, Meri Milash ja Petra Väänänen. Uusi jakso julkaistaan aina keskiviikkoisin. Seuraa podcastia somessa @afterworkpodcast ja varmista, ettei yksikään jakso jää väliin.
05. Juni 2024 - 1 h 4 min
episode 287. Some on kuin huumetta ja muita mielipiteitä (feat. Paula Noronen) artwork
287. Some on kuin huumetta ja muita mielipiteitä (feat. Paula Noronen)
Pitäisikö somen koukuttavista dopamiinipärinöistä olla huolissaan? Entä Tiedätkö mikä on Disney-hug? Kuuntele jakso, niin kuulet! Afterworkin hillittömälle jengalle intoutuvassa MP-jaksossa on mukana viihteen monitaituri Paula Noronen, joka laukoo suorat sanat podcast-kollegastaan Pilvi Hämäläisestä sekä tämän Mon chéri -hittibiisistä. Naurutakuu! Afterwork-podcastia juontavat Jenni Rotonen, Meri Milash ja Petra Väänänen. Uusi jakso julkaistaan aina keskiviikkoisin. Seuraa podcastia somessa @afterworkpodcast ja varmista, ettei yksikään jakso jää väliin.
29. Mai 2024 - 43 min
episode Minijakso: Dog mama -elämää ja rohkeutta räntätä artwork
Minijakso: Dog mama -elämää ja rohkeutta räntätä
Somesisällön muutos entistä yhteiskunnallisempaan suuntaan sekä ärsyttää että ilahduttaa. Kuulijakysymyksen innoittamana Jenni pohtii ääniviestissään omaa yhteiskunnallista heräämistään sekä suhtautumistaan siihen, että kannanotot poikivat aina myös vastareaktioita. Jotta ei kuitenkaan menisi liian vakavaksi, ääniviestissä on myös yleisön pyynnöstä reilusti Heppu-koiran kuulumisia.
22. Mai 2024 - 15 min
episode Minijakso: Mistä lisää itsevarmuutta? artwork
Minijakso: Mistä lisää itsevarmuutta?
Moni kaipaa lisää itsevarmuutta, mutta tarvitsemmeko todella itsevarmuuden masterclassia vaiko lopulta enemmän armollisuutta itseämme kohtaan? Kuulijat ovat toivoneet Meriltä vinkkejä itsevarmuuden kohentamiseen, mutta vastaus saattaakin yllättää meidät kaikki. Mitä itsevarmuus lopulta on ja miten se näyttäytyy? Lisäksi Meri jakaa myös muutaman pukeutumisvinkin!
15. Mai 2024 - 12 min

Beliebte Hörbücher

Der neue Look und die “Trailer” sind euch verdammt gut gelungen! Die bisher beste Version eurer App 🎉 Und ich bin schon von Anfang an dabei 😉 Weiter so 👍
Eine wahnsinnig große, vielfältige Auswahl toller Hörbücher, Autobiographien und lustiger Reisegeschichten. Ein absolutes Muss auf der Arbeit und in unserem Urlaub am Strand nicht wegzudenken... für uns eine feine Bereicherung
Spannende Hörspiele und gute Podcasts aus Eigenproduktion, sowie große Auswahl. Die App ist übersichtlich und gut gestaltet. Der Preis ist fair.

Nutze Podimo überall

Höre Podimo auf deinem Smartphone, Tablet, Computer oder im Auto!

Ein ganzes Universum für Unterhaltung für die Ohren

Tausende Hörbücher und exklusive Podcasts

Ohne Werbung

Verschwende keine Zeit mit Werbeunterbrechungen, wenn du bei Podimo hörst

Andere exklusive Podcasts

Beliebte Hörbücher