Badeklubben
Exklusiv bei Podimo

Badeklubben

Podcast von Anne og Lotte

En podcast om to nordjyske kvinder i 30’erne, der er meget forskellige steder i livet. Fælles er at de vinterbader om sommeren, taler om elefanten i rummet og nogle gange er ved at brække sig over janteloven og følelsen af at være bange for hvad andre tænker!Kom med Anne & Lotte på rejsen til et friere, gladere og sjovere liv med færre bekymringer og mindre selvkritik - hvor de øver sig i at give fuckfingeren til frygten for hvad andre tænker!De tager udgangspunkt i sig selv, og har fødderne solidt plantet i den nordjyske muld, når altså ikke lige de rammer et stormvejr af følelser.Følg også meget gerne med på instagram under navnet: "badeklubbenpodcast" 

Andere exklusive Podcasts

Dein Angebot

Die neuesten Episoden

Når en dør lukkes, åbnes en ny
En ekstra julegave er ude til jer! Er du lige som os en skabssucker for qutos ala “når en dør lukkes åbnes en ny”- citat Lotte! Så skal du lytte med i vores SPEICIAL edition - Corona året der gik, for vi ryster dem altså ud af ærmet! Vi får os en snak om 2020 - CORONA året, ups and downs, juletraditioner og så ser vi frem mod mere fest og farver (forhåbentlig) i 2021!
50 min - 23. Dez. 2020
#10 - Sæsonafslutning, har vi mon fået et gladere, friere og sjovere liv?
Vi forstår det ikke helt, 10 episoder! Det føles som var det i går vi snakkede om at starte projektet og nu har vi allerede produceret en HEL sæson! Ja vi ER stolte og taknemlig for i har gidet lytte med! 10. episode er et tilbageblik på vores rejse. Lyt med og hør om vi selv synes vi har indfriet vores mål om et friere, gladere og sjovere liv, med færre bekymringer og mindre selvkritik! Vi tager også en snak om, hvad vi har lært om os selv og hinanden! Hvem mon er den vedholdende og hvem er den kreative!?
1 h 3 min - 11. Nov. 2020
#9 - Tinderdates, kysseregler og one night stands
Det blev til en sjov snak om vores egne erfaringer og oplevelser med dating! Er der egentlig forskel på at date i starten af 20'erne og 30'erne? Hvad er det største turn off på Tinder? Og gad vide hvad vores forældre gjorde for at finde nye dates inden det der internet kom? I kommer til at hilse på Jonna og Birte, vores "piger" når der er kommet lidt for meget alkohol indenbords Og så snakker vi selvfølgelig også om, når dating ikke altid ender som vi havde håbet! Vi håber I vil lytte med!
1 h 11 min - 28. Okt. 2020

Beliebte Hörbücher

Der neue Look und die “Trailer” sind euch verdammt gut gelungen! Die bisher beste Version eurer App 🎉 Und ich bin schon von Anfang an dabei 😉 Weiter so 👍
Eine wahnsinnig große, vielfältige Auswahl toller Hörbücher, Autobiographien und lustiger Reisegeschichten. Ein absolutes Muss auf der Arbeit und in unserem Urlaub am Strand nicht wegzudenken... für uns eine feine Bereicherung
Spannende Hörspiele und gute Podcasts aus Eigenproduktion, sowie große Auswahl. Die App ist übersichtlich und gut gestaltet. Der Preis ist fair.

Nutze Podimo überall

Höre Podimo auf deinem Smartphone, Tablet, Computer oder im Auto!

Ein ganzes Universum für Unterhaltung für die Ohren

Tausende Hörbücher und exklusive Podcasts ab 4,99 € / Monat

Ohne Werbung

Verschwende keine Zeit mit Werbeunterbrechungen, wenn du bei Podimo hörst

Dein Angebot

Andere exklusive Podcasts

Beliebte Hörbücher