podcast banner
Ellie Achter Gesloten Deuren
Exklusiv bei Podimo

Ellie Achter Gesloten Deuren

Podcast von Podimo

Ellie Lust gaat in gesprek met ex-collega’s, maar ook haar vrienden met datzelfde blauwe hart als zij. In iedere aflevering hoor je een waargebeurd verhaal van een diender, een verhaal dat hij of zij nooit meer zal vergeten. Je hoort het in Ellie Achter Gesloten Deuren. 

Andere exklusive Podcasts

Dein Angebot

Unbegrenzter Zugang zu allen exklusiven Podcasts
Ohne Werbung
20 Stunden Hörbücher / Monat
Nach der Testphase nur 4,99 € / Monat. Keine Vertragsbindung.

Alle Folgen

12 Folgen
episode Het nieuws dat je liever niet wil brengen artwork
Het nieuws dat je liever niet wil brengen
Ellie wordt vaak gevraagd naar het incident dat haar het meest is bijgebleven. In deze aflevering vertelt ze over Donaldje. Hij is een jongen die met zijn vriendjes naast het treinspoor aan het spelen was met flippo’s en dat niet heeft overleefd. Ellie vertelt hoe ze met dit incident is omgegaan en wat dit verhaal met haar zelf heeft gedaan.
02. Feb. 2023 - 16 min
episode Hoe ver kun je gaan als leidinggevende? artwork
Hoe ver kun je gaan als leidinggevende?
Als leidinggevende maak je situaties op een andere manier mee dan wanneer je met de voeten in de klei staat. Maar ook als leidinggevende maak je situaties mee die je nooit meer vergeet. Leen vertelt over het moment dat Ajax de Champions League won in Wenen op 24 mei 1995. Die avond heeft Leen gevochten voor zijn eigen leven én dat voor zijn directe collega’s.
26. Jan. 2023 - 29 min
episode De impact van kindermoorden artwork
De impact van kindermoorden
Denk je aan zelfmoord? Bel 0800-0113 Als leidinggevende bij de politie beleef je de zaken waaraan je werkt op meerdere niveau's. Je bent bezig met de inhoud, maar je moet er ook voor zorgen dat je je collega's op de juiste manier aanstuurt. Sander vertelt in deze aflevering dat dat zo nu en dan best tot twijfel kan leiden. Daarnaast bespreekt hij twee zaken die hem, door de jonge slachtoffers, voor altijd bij zullen blijven.
19. Jan. 2023 - 29 min
episode De gevoeligste incidenten achter gesloten deuren artwork
De gevoeligste incidenten achter gesloten deuren
Denk je aan zelfmoord? Bel 0800-0113 Aan het eind van een heftige dienst wordt in de debrief aan collega’s gevraagd hoe het met ze gaat. Joost is leidinggevende bij de politie en vertelt in deze aflevering over een aantal heftige incidenten waar zelfdoding ook bij hoort. Maar wie stelt aan het eind van zijn werkdag hoe het met hém gaat?
12. Jan. 2023 - 21 min
episode Wanneer is het tijd om de politie te bellen? artwork
Wanneer is het tijd om de politie te bellen?
Je weet nooit wat je achter de voordeur aantreft, dat weet Tom maar al te goed. Als hij een melding krijgt via de portofoon van geluidsoverlast door kinderen rijdt hij er meteen op af. Eenmaal ter plaatse vertellen de buren dat ze al langere tijd last hebben van overlast op dit adres. Als hij de deur van het appartement opent weet hij niet wat hij ziet.
05. Jan. 2023 - 25 min

Beliebte Hörbücher

Der neue Look und die “Trailer” sind euch verdammt gut gelungen! Die bisher beste Version eurer App 🎉 Und ich bin schon von Anfang an dabei 😉 Weiter so 👍
Eine wahnsinnig große, vielfältige Auswahl toller Hörbücher, Autobiographien und lustiger Reisegeschichten. Ein absolutes Muss auf der Arbeit und in unserem Urlaub am Strand nicht wegzudenken... für uns eine feine Bereicherung
Spannende Hörspiele und gute Podcasts aus Eigenproduktion, sowie große Auswahl. Die App ist übersichtlich und gut gestaltet. Der Preis ist fair.

Nutze Podimo überall

Höre Podimo auf deinem Smartphone, Tablet, Computer oder im Auto!

Ein ganzes Universum für Unterhaltung für die Ohren

Tausende Hörbücher und exklusive Podcasts

Ohne Werbung

Verschwende keine Zeit mit Werbeunterbrechungen, wenn du bei Podimo hörst

Andere exklusive Podcasts

Beliebte Hörbücher