podcast banner
Fries Before Guys
Exklusiv bei Podimo

Fries Before Guys

Podcast von Fries Before Guys

Nanna og Jose har været bedste venner i 15 år. De deler ALT med hinanden - og med lytterne. I Fries Before Guys inviteres du med ind i deres filterløse samtaleunivers, der er intimt, selvudleverende og uhøjtideligt. Og ikke mindst fyldt med gode grin! NY LYTTER? Du kan sagtens lytte med på den nyeste episode eller på lige det afsnit, du synes virker spændende! Alle afsnit kan lyttes hver for sig. Kronologien er underordnet og bagkataloget løber ingen vegne ❤️ Sæt ansigt på os og følg med i vores fede liv på både Instagram og TikTok under navnet friesb4guyspodcast Om dine værter: Nanna, 32, Aalborgenser, eks-musiker, mor til 1, gift med sin bedste ven gennem 10 år, bosat på Amager Jose, 30, Aalborgenser, tidligere deltager i Danmarks Klogeste Barn, mor til 1, gift med sin ungdomskæreste, bosat på Amager Vi laver også Tinder Greatest i alle ferier og på helligdage Rigtig god fornøjelse! 

Andere exklusive Podcasts

Dein Angebot

Josephine Kuhn & Nanna Hovgaard
Josephine Kuhn & Nanna Hovgaard
Josephine Kuhn og Nanna Hovgaard er værterne i duoen Fries Before Guys. Sammen har de siden 2016 lavet podcasts om venskab, arbejde, moderskab, sex, parforhold og hverdagen som kvinder i sluttyverne/start trediverne.

Die neuesten Episoden

DRØMMER OM LIVET
“Jeg har et kæmpe savn til mere hverdagsmagi,” siger Nanna, der for tiden drømmer sig tilbage til sine starttyvere med vin, veninder og ultimativ frihed. Hun kalder det for en fjollet fantasi, men måske er fantasien udtræk for en dybere længsel? Det tror Jose, der også drømmer om at udfordre sine egne idéer om familielivet i trediverne. Det udvikler sig til en samtale om dybe længsler og vores trang til at skabe en hverdag, der udfordrer de normative forestillinger om at være mor, partner og ven. Og ikke mindst - et ønske om at træffe flere sexede valg! Rigtig god fornøjelse!
1 h 0 min - 01. März 2024
TRÆNING TRÆNING TRÆNING
Vi startede vores træningskarriere med lange gåture kombineret med pitstops med franske hotdogs og slushice. Nu har vi begge løbet on/off i flere år, og elsker stadig at afslutte turen med en bolle fra bageren og en iskold zero. Nanna er på vej mod de 5 km og Jose er tilmeldt sit livs 2. halvmarathon til april. Vejen til bæredygtige, stabile træningsvaner har været lang og ikke uden bump! I dagens ønskeafsnit fortæller vi om vores årelange proces med at få skabt holdbare rutiner for motion og svarer på, hvordan og hvornår vi finder tiden til at træne - og hvad træningen gør ved os. Vi fortæller om, at skulle bygge vores form op fra nul - fra dengang, hvor Jose ikke kunne overskue at gå op af trapperne til 4. sal, og Nanna ikke kunne forestille sig at tage cyklen på den korte tur hjem til sin mor. At skulle respektere processen og den lange vej til en bedre kondi. At skulle lære at træne sammen, selvom sammenligningsgrundlaget er stort. Endelig giver vi også en lille tale til alle forældre, der får dårlig samvittighed over at bruge tid på træning. Rigtig god fornøjelse!
1 h 10 min - 16. Feb. 2024
TING VI ALDRIG GØR
“Jeg har kun prøvet det gyldne tårn, fordi det kildede i tissekonen,” bedyrer Nanna, der af princip aldrig overskrider sine egne grænser. Inspireret af vores yndlingssvensker Clara Lidström, taler vi i dagens afsnit om alle de ting, vi aldrig vil gøre - enten af moralske, principielle eller etiske årsager. Vi diskuterer bl.a. brug af botox/fillers, Nannas standard for kaffe, der er så høj, at hun har svært ved selv at nå den 🤣, alkohol og børn, at skrive anonymt hate på nettet og ignorante mennesker i offentligheden. Så hjerteligt velkommen til den moralske højborg og princippernes paradis - selvfølgelig tilsat en god portion hykleri, som altid 😬 Rigtig god fornøjelse!
1 h 0 min - 09. Feb. 2024

Beliebte Hörbücher

Der neue Look und die “Trailer” sind euch verdammt gut gelungen! Die bisher beste Version eurer App 🎉 Und ich bin schon von Anfang an dabei 😉 Weiter so 👍
Eine wahnsinnig große, vielfältige Auswahl toller Hörbücher, Autobiographien und lustiger Reisegeschichten. Ein absolutes Muss auf der Arbeit und in unserem Urlaub am Strand nicht wegzudenken... für uns eine feine Bereicherung
Spannende Hörspiele und gute Podcasts aus Eigenproduktion, sowie große Auswahl. Die App ist übersichtlich und gut gestaltet. Der Preis ist fair.

Nutze Podimo überall

Höre Podimo auf deinem Smartphone, Tablet, Computer oder im Auto!

Ein ganzes Universum für Unterhaltung für die Ohren

Tausende Hörbücher und exklusive Podcasts ab 4,99 € / Monat

Ohne Werbung

Verschwende keine Zeit mit Werbeunterbrechungen, wenn du bei Podimo hörst

Dein Angebot

Andere exklusive Podcasts

Beliebte Hörbücher