podcast banner
Janka og Marte
Exklusiv bei Podimo

Janka og Marte

Podcast von Podimo

Velkommen til Janka & Marte sitt univers! I denne podkasten får vi et innblikk i livene til programleder Marte Bratberg og fashionista Janka Polliani. Hver uke er det nye ufiltrerte samtaler om alt fra mark i rumpa til fashionweek, fra babygulp til kjendisfest. I spalten «tidsmaskinen» drar de ofte tilbake til gamle ligg og spontane sprell.. og innimellom kommer det også andre interessante profiler på kaffeslabberas. Kom å bli en del av gjengen, ny episode hver fredag! Følg podkasten for å holde deg oppdatert på de nyeste episodene. Følg Janka & Marte på Instagram: @martebratberg / @pollani / @jankaogmarte Produsert av Podimo. Produsent er Kristine Masdal Aadne. 

Andere exklusive Podcasts

Dein Angebot

Unbegrenzter Zugang zu allen exklusiven Podcasts
Ohne Werbung
20 Stunden Hörbücher / Monat
Nach der Testphase nur 4,99 € / Monat. Keine Vertragsbindung.
Janka og Marte
Janka og Marte
Moteinfluenser Janka Polliani og programleder Marte Bratberg deler opp- og nedturer i podkasten "Janka og Marte" som de har hatt sammen siden 2018.

Alle Folgen

287 Folgen
episode #291 Russ'09, Power of Love & Pikk i rygg artwork
#291 Russ'09, Power of Love & Pikk i rygg
God fredag! Jentene byr på god stemning når Marte synger og klapper oss inn i helgen med favorittlåten fra russetiden. Janka er noe overrasket og lurer på hvorfor akkurat denne sangen? I helgen har hun selv holdt takten på dansegulvet i bryllup til venninnen i København, og selv om det er mange forskjeller på et norsk og et dansk bryllup er det en spesiell hendelse som alltid skjer.
07. Juni 2024 - 32 min
episode #290 Tånegler i offentligheten, Kaffepsykopat & Motemonster artwork
#290 Tånegler i offentligheten, Kaffepsykopat & Motemonster
God fredag til dere alle, men spesielt til dere som har engasjert dere i capri-bukse diskusjonen, som denne uken fortsetter i stor grad. For er det egentlig noen som kler å ha lårene rett i skoa? Kjør debatten videre. Ellers har Janka vært vitne til helt sinnsyk oppførsel på offentlig transport, og Marte jeg-tar-bare-en-sort-kaffe-takk Bratberg har måttet ta andres veldig kompliserte kaffebestillinger
31. Mai 2024 - 28 min
episode #289 Kjendis-kjekkas i pølseboden, Mannfolkrydding & Bunadsløgner artwork
#289 Kjendis-kjekkas i pølseboden, Mannfolkrydding & Bunadsløgner
Endelig fredag og i dag skal gutta i ilden! Jentene vurderer innsatsen til mennene i hjemmet og lurer på hvorfor kvinner og menn ser på rot og huslige oppgaver på så forskjellig vis. Til guttas store «glede» har Janka et konkret forslag på en potensiell løsning. Siden sist har hun hatt en tårevåt 17. Mai-feiring, mens Marte har følt seg som en «fake hore» etter at hun løy til folket på nasjonaldagen. Fra en lytter har de også fått inn forslag på kallenavn til «Lompen», men blir dette siste forslag?
24. Mai 2024 - 32 min
episode #288 Menn og grill, Treningsulykke & Mother of the year artwork
#288 Menn og grill, Treningsulykke & Mother of the year
Venninnene er tilbake i studio og «Lefsa?» er med mamma på jobb for første gang. Siden sist har mamma-Marte lurt på hva som er greia med menn og grill og tenkt ut sine helt egne teorier på dette. Janka derimot har vært i en treningsulykke på Sats som innebar både donald-kul og solbrune guder. Heldigvis satte ikke ulykken en stopper for reisen med sønnen til Barcelona og de to har hatt verdens beste tur og tatt med en helt spesiell og annerledes suvenir hjem.
17. Mai 2024 - 30 min
episode #287 Menopause Party, Alderskrymping & AmmeTV artwork
#287 Menopause Party, Alderskrymping & AmmeTV
Janka har funnet ut at hun har krympet! Så nå føler hun seg gammel og frykter for hvor liten hun skal bli. Heldigvis får hun mye babykos om dagen og dette vekker noen helt spesielle følelser. Marte har det veldig bra, men føler seg litt som et kjøleskap og lurer på om hun noen gang kommer til å savne ammingen. Dua har også tilbudt seg å «klippe strengen» så hun kan slippe å gå på P-piller, men Marte er usikker. Ukens episode byr også på tips til både amme- og puteTV.
10. Mai 2024 - 37 min

Beliebte Hörbücher

Der neue Look und die “Trailer” sind euch verdammt gut gelungen! Die bisher beste Version eurer App 🎉 Und ich bin schon von Anfang an dabei 😉 Weiter so 👍
Eine wahnsinnig große, vielfältige Auswahl toller Hörbücher, Autobiographien und lustiger Reisegeschichten. Ein absolutes Muss auf der Arbeit und in unserem Urlaub am Strand nicht wegzudenken... für uns eine feine Bereicherung
Spannende Hörspiele und gute Podcasts aus Eigenproduktion, sowie große Auswahl. Die App ist übersichtlich und gut gestaltet. Der Preis ist fair.

Nutze Podimo überall

Höre Podimo auf deinem Smartphone, Tablet, Computer oder im Auto!

Ein ganzes Universum für Unterhaltung für die Ohren

Tausende Hörbücher und exklusive Podcasts

Ohne Werbung

Verschwende keine Zeit mit Werbeunterbrechungen, wenn du bei Podimo hörst

Andere exklusive Podcasts

Beliebte Hörbücher