podcast banner
Kehorauhaa
Exklusiv bei Podimo

Kehorauhaa

Podcast von Veera Bianca

On aika luoda yhdessä maailma, jossa kukaan ei hurahda yhdellekään pikakuurille tai tavoittele bikinivartaloa ensi kesäksi. Kehorauhaa on podcast kehopositiivisesta hyvinvoinnista. Podcastin juontaja, vaikuttaja Veera Bianca on itse viettänyt suurimman osan elämästään yrittäen laihduttaa väkisin sopiakseen yhteiskunnan kauneusihanteisiin – kunnes hän ymmärsi, että hyvinvointi lähtee jostain aivan muusta kuin siitä, mitä painolukemaa vaaka näyttää. Kehorauhaa-podcastin parissa voi opetella olemaan itseään kohtaan armollisempi, kehittää sallivampaa ruokasuhdetta ja löytää liikunnan ilon. Vaikka aiheet ovat ajoittain vaikeitakin, niitä tarkastellaan lempeästi – toisinaan myös kiinnostavien vieraiden kanssa. IG: @veerabianca Uusi jakso torstaisin. Seuraa podcastia ja varmista, että yksikään jakso ei jää väliin. Kehorauhaa-sarjan tuottaa Asennestudio. 

Andere exklusive Podcasts

Dein Angebot

Veera Bianca
Veera Bianca
Veera Bianca on vaikuttaja, joka tunnetaan rohkaisevana suunnannäyttäjänä omannäköiselle elämälle. Veera Bianca loi Kehorauhaa-podcastin kannustaakseen jokaista nauttimaan elämästä.

Die neuesten Episoden

60. Miksi yhdyntä sattuu ja hävettääkö orgasmit? Seksologi Maria Nemlander vastaa kysymyksiin
Jakso on jatkoa edelliselle jaksolle seksuaalisesta nautinnosta. Toisessa jaksossa vastataan kuuntelijoiden kysymyksiin liittyen seksuaaliseen nautintoon. Jaa jakso somessa: @veerabianca & @ftmarianemlander Kuuntele uusi Kehorauhaa-jakso joka torstai!
40 min - 21. Feb. 2024
59. Seksuaalinen nautinto – vieraana seksologi Maria Nemlander (osa 1)
Avointa keskustelua seksuaalisesta nautinnosta, häpeästä, traumoista ja lantionpohjan lihaksista. Vieraana jaksossa on seksologi, lantionpohjan fysioterapeutti ja nautintoaktivisti Maria Nemlander. Jaa jakso somessa: @veerabianca & @ftmarianemlander Kuuntele uusi Kehoruhaa-jakso joka torstai!
48 min - 14. Feb. 2024
58. Rosanna Kulju: “En ole koskaan laihduttanut”
Rosanna Kuljulla on virkistävän terve suhde omaan kehoon, eikä hän kaipaa muiden hyväksyntää. On tärkeämpää olla persoona kuin pelkästään kaunis. Jaksossa keskustellaan keho- ruoka- ja liikuntasuhteesta ja etenkin siitä millaista on kun ei ole koskaan laihduttanut? Jaa jakso somessa ja jatketaan keskustelua: @veerabianca & @rosannakulju Kuuntele uusi Kehorauhaa-jakso joka torstai!
1 h 5 min - 07. Feb. 2024

Beliebte Hörbücher

Der neue Look und die “Trailer” sind euch verdammt gut gelungen! Die bisher beste Version eurer App 🎉 Und ich bin schon von Anfang an dabei 😉 Weiter so 👍
Eine wahnsinnig große, vielfältige Auswahl toller Hörbücher, Autobiographien und lustiger Reisegeschichten. Ein absolutes Muss auf der Arbeit und in unserem Urlaub am Strand nicht wegzudenken... für uns eine feine Bereicherung
Spannende Hörspiele und gute Podcasts aus Eigenproduktion, sowie große Auswahl. Die App ist übersichtlich und gut gestaltet. Der Preis ist fair.

Nutze Podimo überall

Höre Podimo auf deinem Smartphone, Tablet, Computer oder im Auto!

Ein ganzes Universum für Unterhaltung für die Ohren

Tausende Hörbücher und exklusive Podcasts ab 4,99 € / Monat

Ohne Werbung

Verschwende keine Zeit mit Werbeunterbrechungen, wenn du bei Podimo hörst

Dein Angebot

Andere exklusive Podcasts

Beliebte Hörbücher