podcast banner
Kerhotalo – Haimila & Nuorgam
Exklusiv bei Podimo

Kerhotalo – Haimila & Nuorgam

Podcast von Laura Haimila & Emmi Nuorgam

Miltä yhteiskunta näyttäisi, jos Laura Haimila ja Emmi Nuorgam saisivat päättää? Kerhotalo on valovoimainen ja lempeä, feministiseksi instituutioksikin kutsuttu keskusteluohjelma, jossa suhtaudutaan vakavasti yhteiskuntaan ja vähemmän vakavasti itseen. Haimila & Nuorgam perkaavat ajankohtaiset kohut ja käyvät reflektoivaa keskustelua mediasta, kulttuurista, ihmissuhteista ja feminismistä. Kerhotaloon voi suhtautua sallivana, normeja kyseenalaistavana oppaana: kas näinkin sinä voisit maailmasta ajatella. Laura Haimila on helsinkiläinen toimittaja, juontaja ja yhdenvertaisuusaktivisti. Emmi Nuorgam on kaupunkisaamelainen kolumnisti ja somevaikuttaja. Yhdessä kuuntelijoidensa kanssa Haimila & Nuorgam muodostavat supersuositun Kerhotalon, jossa tyhmätkin kysymykset ovat tärkeitä. Keskustelu jatkuu Instagramissa @kerhotalo @emminuorgam ja @laurahaimila -tileillä. Uusi jakso joka tiistai ja perjantai. Seuraa podcastia ja varmista, että yksikään jakso ei jää väliin. 

Andere exklusive Podcasts

Dein Angebot

Laura Haimila ja Emmi Nuorgam
Laura Haimila ja Emmi Nuorgam
Laura Haimila on esiintyjä, toimittaja ja somevaikuttaja, joka nauttii yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta ja syvällisistä keskusteluista. Emmi Nuorgam on kaupunkisaamelainen ihmisoikeusaktivisti, Instagramin asiantuntija-aamutakkiin pukeutuva ränttääjä palkittu yhteiskunnallinen vaikuttaja.

Die neuesten Episoden

148. Suomalaisten suurmiesten viimeinen viikko
Sauli Niinistö ja Matti Rönkä viettivät tällä viikolla viimeistä päiväänsä suomalaisten arjessa. Kerhotalo-podcastissa kysytäänkin, että miten tästä eteenpäin? Mitkä olivat Sauli Niinistön presidenttikauden suurimmat tähtihetket ja millaisen presidentin saamme Alexander Stubbista? Entä mitä Matti Röngän viimeiset sanat merkitsivät? Analyysissä myös presidentin virka-asunnon tähtitieteellinen remonttibudjetti ja Sanna Marinin luksuselämän käsilaukkuvalinnat. Lisää suurihmisiä Instagramissa @kerhotalopodcast -tilillä.
1 h 2 min - 01. März 2024
147. Onko Laura ylimielinen?
Kerhotalon kyselytunnilla pohditaan, että suhtautuuko Laura ylimielisesti ihmisiin, jotka eivät asu Helsingissä. Toinen kerholainen taas haluaa tietää, että saako tuntemattomia ihmisiä kutsua ironisesti Hey girlie tai Hey brouski heidän sukupuoltaan tietämättä. Kysymys johtaa polveilevaan pohdiskeluun, joka alkaa sukupuolittuneesta kielestä ja päättyy milleniumiin ja L-Koodin aiheuttamiin märkiin päiväuniin. Kysymyksiä voi laittaa Kerhotalon Instagramissa @kerhotalopodcast -tilillä.
42 min - 26. Feb. 2024
146. Mihin miehiä oikeastaan tarvitaan?
Kerhotalo-podcastissa puhutaan gen-z eli z-sukupolven arvomaailmojen eroista ja kiihtyvästä kahtia jakautumisesta. Miksi nuorista miehistä tulee entistä konservatiivisempia ja naisista liberaalimpia? Käsittelyyn otetaan niin sosiaalisen median algoritmit ja ansaintakeinot kuin valkoisten miesten ongelmat. Onko tämä maailmanaika ensimmäinen, jona valkoisen miehen valtaa haastetaan? Entä mitä kompromisseja naisilta odotetaan ja mitä puoliväliin meneminen polarisaation vähentämiseksi edes tarkoittaa? Lisää tasa-arvopuhetta Instagramissa @kerhotalopodcast -tilillä.
1 h 9 min - 22. Feb. 2024

Beliebte Hörbücher

Der neue Look und die “Trailer” sind euch verdammt gut gelungen! Die bisher beste Version eurer App 🎉 Und ich bin schon von Anfang an dabei 😉 Weiter so 👍
Eine wahnsinnig große, vielfältige Auswahl toller Hörbücher, Autobiographien und lustiger Reisegeschichten. Ein absolutes Muss auf der Arbeit und in unserem Urlaub am Strand nicht wegzudenken... für uns eine feine Bereicherung
Spannende Hörspiele und gute Podcasts aus Eigenproduktion, sowie große Auswahl. Die App ist übersichtlich und gut gestaltet. Der Preis ist fair.

Nutze Podimo überall

Höre Podimo auf deinem Smartphone, Tablet, Computer oder im Auto!

Ein ganzes Universum für Unterhaltung für die Ohren

Tausende Hörbücher und exklusive Podcasts ab 4,99 € / Monat

Ohne Werbung

Verschwende keine Zeit mit Werbeunterbrechungen, wenn du bei Podimo hörst

Dein Angebot

Andere exklusive Podcasts

Beliebte Hörbücher