podcast banner
Kerhotalo – Haimila & Nuorgam
Exklusiv bei Podimo

Kerhotalo – Haimila & Nuorgam

Podcast von Laura Haimila & Emmi Nuorgam

Miltä yhteiskunta näyttäisi, jos Laura Haimila ja Emmi Nuorgam saisivat päättää? Kerhotalo on valovoimainen ja lempeä, feministiseksi instituutioksikin kutsuttu keskusteluohjelma, jossa suhtaudutaan vakavasti yhteiskuntaan ja vähemmän vakavasti itseen. Haimila & Nuorgam perkaavat ajankohtaiset kohut ja käyvät reflektoivaa keskustelua mediasta, kulttuurista, ihmissuhteista ja feminismistä. Kerhotaloon voi suhtautua sallivana, normeja kyseenalaistavana oppaana: kas näinkin sinä voisit maailmasta ajatella. Laura Haimila on helsinkiläinen toimittaja, juontaja ja yhdenvertaisuusaktivisti. Emmi Nuorgam on kaupunkisaamelainen kolumnisti ja somevaikuttaja. Yhdessä kuuntelijoidensa kanssa Haimila & Nuorgam muodostavat supersuositun Kerhotalon, jossa tyhmätkin kysymykset ovat tärkeitä. Keskustelu jatkuu Instagramissa @kerhotalo @emminuorgam ja @laurahaimila -tileillä. Uusi jakso joka tiistai ja perjantai. Seuraa podcastia ja varmista, että yksikään jakso ei jää väliin. 

Andere exklusive Podcasts

Dein Angebot

Unbegrenzter Zugang zu allen exklusiven Podcasts
Ohne Werbung
10 Stunden Hörbücher / Monat
Nach der Testphase nur 4,99 € / Monat. Keine Vertragsbindung.
Laura Haimila ja Emmi Nuorgam
Laura Haimila ja Emmi Nuorgam
Laura Haimila on esiintyjä, toimittaja ja somevaikuttaja, joka nauttii yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta ja syvällisistä keskusteluista. Emmi Nuorgam on kaupunkisaamelainen ihmisoikeusaktivisti, Instagramin asiantuntija-aamutakkiin pukeutuva ränttääjä palkittu yhteiskunnallinen vaikuttaja.

Alle Folgen

169 Folgen
episode 168. Kulmakarvamuoti, jonka ei pitänyt palata artwork
168. Kulmakarvamuoti, jonka ei pitänyt palata
Superohuet kulmakarvat ovat taas muodissa ja sen kunniaksi Kerhotalossa hypätään aikakoneeseen. Emmin ja Lauran hyvin erilaiset teinivuodet päätyvät jälleen törmäyskurssille. Sillä aikaa kun Emmi opetteli meikkaamisen ja miesten viettelyn jaloja taitoja Cosmopolitanista, Laura katsoi, kyllä, Teletappeja, jossa ei juurikaan kulmakarvoja nypitty. Tässä hysteerisessä kaaoksessa ehditään myös väitellä ysärin pelikonsoleista, haudata ruumiita ja laulaa karaokea.
Gestern - 1 h 11 min
episode 167. Saako bonusvanhemman sulkea ulos lapsen juhlista? artwork
167. Saako bonusvanhemman sulkea ulos lapsen juhlista?
Haloo Kerhotalo, nyt on ongelma! Kumppanini ex-puoliso kieltää minua osallistumasta lapsen rippijuhliin, mitä tehdä? Kerhotalon kyselytunnilla puhutaan uusista kumppaneita, eroista, lapsista, lasten tapaamisista ja uusista suhdekuvioista. Miten ratkaista juhlien vieraslistat, entä miten uusista rakkaista kerrotaan lapsille? Jos haluat oman kysymyksesi Kerhotalon käsittelyyn, ota seurantaan @kerhotalopodcast Instagramissa ja laita yksityisviestiä!
21. Mai 2024 - 51 min
episode 166. Herätysliikkeet määräävät kirkon homokannan artwork
166. Herätysliikkeet määräävät kirkon homokannan
Tänään vietetään kansainvälistä homo- ja transfobian vastaista päivää. Sateenkaari-ihmisten oikeudet ovat uhattuina joka puolella Eurooppaa ja ilmapiiri on muuttunut vihamielisemmäksi. Myös luottamus poliittisiin päätöksentekijöihin on romahtanut ja joka kolmas sateenkaari-ihminen on kokenut eheyttämistoimia. Eikö asioiden pitänyt jo olla ihan hyvin? Lisäksi puhutaan käynnissä olevasta kirkolliskokouksesta, jossa päätetään kirkon kanta homoavioliittoihin. Kerhotalossa vastustetaan esitystä, jossa perinteisen avioliittokäsityksen rinnalle tulisi myös toinen avioliittokäsitys. Mistä se johtuu? Kerhotalonhan piti olla hyvien puolella.
17. Mai 2024 - 1 h 13 min
episode 165. Mitä sanoa ystävälle, joka haluaa matkustaa Dubaihin? artwork
165. Mitä sanoa ystävälle, joka haluaa matkustaa Dubaihin?
Kerhotalon kyselytunnilla jaetaan tänään empaattisia halauksia ja lämpimiä ajatuksia kaikille, joiden kehosta löytyy viiltelyarpia. Aiemmin itseään viillellyt kerholainen haluaa tietää, että voiko lasten kanssa työskentelevä ihminen käyttää t-paitaa ja miten lasten kysymyksiin arvista kannattaisi vastata. Lisäksi jaksossa matkaillaan Dubaissa ja Dohassa ja puhutaan toiveikkuudesta.
14. Mai 2024 - 47 min
episode 164. Saako Euroviisuja katsoa tänä vuonna edes salaa? artwork
164. Saako Euroviisuja katsoa tänä vuonna edes salaa?
Lauran kevät on pilalla, kun entisen suosikkiviikon yllä roikkuu kansanmurha. Tässä jaksossa puhutaan EBUn ja yleisradioyhtiöiden aiheuttamista tunteista. Saako viisuviikot pilanneille yhtiöille olla vihainen ja onko yhden viisufanin boikotilla mitään väliä? Emmi pohtii solidaarisuuden merkitystä vähemmistökansanäkökulmasta ja kannustaa kerholaisia boikottiin. Euroviisujen lisäksi myös Terapeutti-Villen viimeaikaiset kannanotot somen kieltämisestä saavat Kerhotalon ylipäälliköt kohottelemaan kulmiaan.
10. Mai 2024 - 1 h 0 min

Beliebte Hörbücher

Der neue Look und die “Trailer” sind euch verdammt gut gelungen! Die bisher beste Version eurer App 🎉 Und ich bin schon von Anfang an dabei 😉 Weiter so 👍
Eine wahnsinnig große, vielfältige Auswahl toller Hörbücher, Autobiographien und lustiger Reisegeschichten. Ein absolutes Muss auf der Arbeit und in unserem Urlaub am Strand nicht wegzudenken... für uns eine feine Bereicherung
Spannende Hörspiele und gute Podcasts aus Eigenproduktion, sowie große Auswahl. Die App ist übersichtlich und gut gestaltet. Der Preis ist fair.

Nutze Podimo überall

Höre Podimo auf deinem Smartphone, Tablet, Computer oder im Auto!

Ein ganzes Universum für Unterhaltung für die Ohren

Tausende Hörbücher und exklusive Podcasts

Ohne Werbung

Verschwende keine Zeit mit Werbeunterbrechungen, wenn du bei Podimo hörst

Andere exklusive Podcasts

Beliebte Hörbücher