podcast banner
Koud Bloed
Exklusiv bei Podimo

Koud Bloed

Podcast von Jacqueline Maris, Gerrit Kalsbeek

Van de makers van Kwaad Bloed, presenteert Podimo het vervolg: Koud Bloed. Over moord en doodslag in de polder. Makers Jacqueline en Gerrit gaan in gesprek met nabestaanden en andere betrokkenen, soms ook daders. In Koud Bloed hoor je de verhalen àchter het nieuws, verteld door de mensen die het meemaakten. Met hun jarenlange ervaring komen Jacqueline en Gerrit tot de kern van de zaak: hoe kon het zo ver komen en wat is er na de moord gebeurd. Ze praten met nabestaanden, maar je hoort ook over het politie onderzoek en wat er in de rechtszaal gebeurde. Koud Bloed verschijnt met tussenpozen in series over één zaak, met soms een 'even tussendoor' waarin de makers ons op de hoogte houden van hun onderzoek. En waarin je een voorproefje krijgt van de volgende serie. Geproduceerd door: Jacqueline Maris, Gerrit Kalsbeek en Arno Peeters 

Andere exklusive Podcasts

Dein Angebot

Unbegrenzter Zugang zu allen exklusiven Podcasts
Ohne Werbung
20 Stunden Hörbücher / Monat
Nach der Testphase nur 4,99 € / Monat. Keine Vertragsbindung.

Alle Folgen

21 Folgen
episode Deel 5. Dossier Sjoerd Rutten ( slot) artwork
Deel 5. Dossier Sjoerd Rutten ( slot)
Veel mensen hebben gezien hoe Sjoerd op de paardenmarkt van 2007 werd doodgeslagen. Maar de verklaringen van ooggetuigen lopen soms ver uiteen. Hoe kom je dan tot waarheidsvinding?
03. Apr. 2024 - 35 min
episode Deel 4. Dossier Sjoerd Rutten artwork
Deel 4. Dossier Sjoerd Rutten
Er is een verdachte van de dood van Sjoerd opgepakt. Maar zijn advocaat pleit voor vrijspraak: het was een tragisch ongeval, misschien wel veroorzaakt door medische fouten.
03. Apr. 2024 - 41 min
episode Deel 3. Dossier Sjoerd Rutten artwork
Deel 3. Dossier Sjoerd Rutten
Na de dood van Sjoerd Rutten wordt het kleine Limburgse dorp Lottum overspoeld door het journaille. De gemeente doet haar best de jeugd te weerhouden van wraakacties.
03. Apr. 2024 - 38 min
episode Deel 2.  Dossier Sjoerd Rutten artwork
Deel 2. Dossier Sjoerd Rutten
We weten nu over de dood van Sjoerd Rutten. Maar wie was hij in levende lijve? Hoe was zijn karakter, wat waren zijn talenten en wat verwachtte hij van het leven?
03. Apr. 2024 - 25 min
episode Deel 1. Dossier Sjoerd Rutten artwork
Deel 1. Dossier Sjoerd Rutten
In 2007 wordt er op de jaarlijkse paardenmarkt in het Limburgse Lottum een jongen van 17 doodgeslagen. Een duidelijk geval van zinloos geweld. De dag begon zo gezellig, maar vroeg in de avond, om kwart over zes werd het kleine dorp in rouw gedompeld.
03. Apr. 2024 - 29 min

Beliebte Hörbücher

Der neue Look und die “Trailer” sind euch verdammt gut gelungen! Die bisher beste Version eurer App 🎉 Und ich bin schon von Anfang an dabei 😉 Weiter so 👍
Eine wahnsinnig große, vielfältige Auswahl toller Hörbücher, Autobiographien und lustiger Reisegeschichten. Ein absolutes Muss auf der Arbeit und in unserem Urlaub am Strand nicht wegzudenken... für uns eine feine Bereicherung
Spannende Hörspiele und gute Podcasts aus Eigenproduktion, sowie große Auswahl. Die App ist übersichtlich und gut gestaltet. Der Preis ist fair.

Nutze Podimo überall

Höre Podimo auf deinem Smartphone, Tablet, Computer oder im Auto!

Ein ganzes Universum für Unterhaltung für die Ohren

Tausende Hörbücher und exklusive Podcasts

Ohne Werbung

Verschwende keine Zeit mit Werbeunterbrechungen, wenn du bei Podimo hörst

Andere exklusive Podcasts

Beliebte Hörbücher