QuizGaragen
Exklusiv bei Podimo

QuizGaragen

Podcast von QuizGaragan

Velkommen til Emma og Hæwis QuizGarage! Vi er to erfarne rotter udi den ædle kunst at lave pubquiz, hvilket vi nu har gjort i nogle år og springer nu ud i at dele vores - ofte ubrugelige trivia-viden- med flere. I denne podcast vil vi quizze hinanden, men også diskutere spørgsmål, form og kategorier, vi/du kan bruge i en quiz og hvordan disse bedst implementeres. Derudover er det også en rigtig god undskyldning for at vi begge kan mødes og hygge over en dåse et-eller-andet og nyde hinandens selskab. Vi håber du vil tage med i garagen og være en del af det! Vi forsøger at at udgive med min. 2 ugers mellemrum. De andre uger står vi gerne og laver pubquiz på Vesterbro Rockbar i Aalborg eller, hvor vi nu kan komme til det. Logo er lavet med DesignEvo. 

Andere exklusive Podcasts

Dein Angebot

Unbegrenzter Zugang zu allen exklusiven Podcasts
Ohne Werbung
20 Stunden Hörbücher / Monat
Nach der Testphase nur 4,99 € / Monat. Keine Vertragsbindung.

Alle Folgen

14 Folgen
episode Quiz 14 - Fermi er både et paradoks, en person og et eponym samt hvordan vi leger med ord artwork
Quiz 14 - Fermi er både et paradoks, en person og et eponym samt hvordan vi leger med ord
Afsnit 14! En episode hvor vi leger med ord generelt, forkortelser, far jokes og også rimer lidt. Det er også et afsnit, hvor vi væver en del da det at lege med ord er mere komplekst end som så og, hvor vores kærlighed, grænsende til det liderlige, til det danske sprog bliver afsløret. Derudover er der også personlige afsløringer og en masse afstikkere til såvel rummet som andre quizshows vi kan lide og ikke mindst en hurtig omtale af en bog. Roser, kritik og kommentarer modtages med kyshånd og den kan gives på twitter (twitter.com/QGaragen) og Facebook (www.facebook.com/Quizgaragen) [http://www.facebook.com/Quizgaragen)]. Bedøm os også gerne på den platform du lytter på. Vi vil desuden være MEGA taknemmelige, hvis vil dele afsnittet med dine kammerater så vi kan komme ud til så mange som muligt. Redigeret af Søren Hæwi. Yderligere speak af Natascha Ambjørn Hostet af Spreaker.
18. Nov. 2021 - 1 h 9 min
episode Quiz 13 - The English episode about Belgium and how we would make a quiz in English artwork
Quiz 13 - The English episode about Belgium and how we would make a quiz in English
Lucky number 13! First of: this episode is in English and it is actually a themed episode! This is done as an experiment, but also because we talk about how we would make a quiz aimed at an international audience. The theme is Belgium and we talk about the country’s history, comics, food and the country in general. Also, this episode contains subliminal messaging. Feel free to send us your positive or negative thoughts about this podcast on Twitter (twitter.com/QGaragen) and/or Facebook (www.facebook.com/Quizgaragen) [http://www.facebook.com/Quizgaragen)]. Please rate and subscribe on your chosen platform of listening. Other than that, we will be EXTREMELY grateful if you would share this episode with your mates so we can reach as many as possible. Edited by Søren Hæwi. Outro by Natascha Ambjørn. Hosted by Spreaker.
03. Nov. 2021 - 58 min
episode Quiz 12 - Flere monumenter og film med kasuarer, tak og hvordan billeder kan bruges i quiz artwork
Quiz 12 - Flere monumenter og film med kasuarer, tak og hvordan billeder kan bruges i quiz
Afsnit 12 er hus! Eller garage om man vil. Afsnittet hvor vi taler om monumenter, dårligt beskrevne film, hvaler og valuta i videospil. Herefter forsøger vi at komme frem til hvordan billeder kan implementeres i en quiz og hvilke faldgruber, der evt. kan være. For en gangs skyld synes vi ikke have begået nogle faktuelle fejl og de eneste der bliver smidt under bussen er fugle, der ikke kan flyve. Udover selvfølgelig kasuaren, der er pisse sej. Roser, kritik og kommentarer modtages med kyshånd og den kan gives på twitter (twitter.com/QGaragen) og Facebook (www.facebook.com/Quizgaragen) [http://www.facebook.com/Quizgaragen)]. Bedøm os også gerne på den platform du lytter på. Vi vil desuden være MEGA taknemmelige, hvis vil dele afsnittet med dine kammerater så vi kan komme ud til så mange som muligt. Redigeret af Søren Hæwi. Yderligere speak af Natascha Ambjørn Hostet af Spreaker.
07. Okt. 2021 - 57 min
episode Quiz 11 - Klokkebold er ikke en kedelig sportsgren og hvordan kategorier kan kombineres artwork
Quiz 11 - Klokkebold er ikke en kedelig sportsgren og hvordan kategorier kan kombineres
Vi er tilbage og det med afsnit 11! Efter en periode præget af sygdom, arbejde og andet voksenpjat kom vi endelig i mål. Et afsnit præget af sportssnak, som vi ikke nødvendigvis ved meget om, men også et afsnit hvor vi har kategorier, der kombinerer geografi & matematik; brydning & geografi; sport & synonymer; samt religion & superhelte. Dette bliver gjort for at snakke om hvordan man kan, og ikke mindst bør, kombinerer kategorier i sit quizvirke. Og ja, igen sidder den ene vært og vrøvler om noget han ikke måske ikke ved da Papa Ny Guinea selvfølgelig er i Asien. Der menes selvfølgelig Fransk Guyana i Sydamerika. Roser, kritik og kommentarer modtages med kyshånd og den kan gives på twitter (twitter.com/QGaragen) og Facebook (www.facebook.com/Quizgaragen) [http://www.facebook.com/Quizgaragen)]. Bedøm os også gerne på den platform du lytter på. Vi vil desuden være MEGA taknemmelige, hvis vil dele afsnittet med dine kammerater så vi kan komme ud til så mange som muligt. Redigeret af Søren Hæwi. Yderligere speak af Natascha Ambjørn Hostet af Spreaker.
23. Sept. 2021 - 52 min
episode Quiz 10 - Tema: Klipperen Christiano kender Kevin og fordele og ulemper ved temaquiz artwork
Quiz 10 - Tema: Klipperen Christiano kender Kevin og fordele og ulemper ved temaquiz
Den store 10’er!!! Hvor vi lave temaquiz om film, dvs. instruktører, udgivelsesår, filmteknik, Kevin Smith og film i fodbold. Det er også afsnittet, hvor i forholder os kritisk til temaquizzer og i kan få at vide hvad vi egentlig mener om HeMan-franchisen. Vi ved desuden også godt at der ikke er tale om The Grand Budapest Hotel, men om The Artist, så det behøver i ikke skrive til os om. Roser, kritik og kommentarer modtages med kyshånd og den kan gives på twitter (twitter.com/QGaragen) og Facebook (www.facebook.com/Quizgaragen) [http://www.facebook.com/Quizgaragen)]. Bedøm os også gerne på den platform du lytter på. Redigeret af Søren Hæwi. Yderligere speak af Natascha Ambjørn Hostet af Spreaker.
19. Aug. 2021 - 57 min

Beliebte Hörbücher

Der neue Look und die “Trailer” sind euch verdammt gut gelungen! Die bisher beste Version eurer App 🎉 Und ich bin schon von Anfang an dabei 😉 Weiter so 👍
Eine wahnsinnig große, vielfältige Auswahl toller Hörbücher, Autobiographien und lustiger Reisegeschichten. Ein absolutes Muss auf der Arbeit und in unserem Urlaub am Strand nicht wegzudenken... für uns eine feine Bereicherung
Spannende Hörspiele und gute Podcasts aus Eigenproduktion, sowie große Auswahl. Die App ist übersichtlich und gut gestaltet. Der Preis ist fair.

Nutze Podimo überall

Höre Podimo auf deinem Smartphone, Tablet, Computer oder im Auto!

Ein ganzes Universum für Unterhaltung für die Ohren

Tausende Hörbücher und exklusive Podcasts

Ohne Werbung

Verschwende keine Zeit mit Werbeunterbrechungen, wenn du bei Podimo hörst

Andere exklusive Podcasts

Beliebte Hörbücher