podcast banner
QuizweeQ
Exklusiv bei Podimo

QuizweeQ

Podcast von Roelof de Vries, Michiel Eijsbouts

Wat is er allemaal blijven hangen van het nieuws van deze week? Quizmasters Roelof en Michiel leggen elke vrijdag een gast op de grillplaat van de actualiteit. De sappigste trivia uit politiek, sport, entertainment en de snackwereld komen allemaal voorbij. Speel mee en meet je kennis met de kenners! 

Andere exklusive Podcasts

Dein Angebot

Die neuesten Episoden

12. Van Caroline van der Plas naar Koningin Juliana met Marleen de Rooy
Voor haar werk als parlementair verslaggever van de NOS is Marleen de Rooy elke dag op het Binnenhof te vinden. Ze weet dus alles van oud-premiers en eurobiljetten. Maar kent ze ook de historische landskampioenen van de Eredivisie, en de rijkst bestrooide pizza's van Nederland? We horen het allemaal in de seizoensfinale van de QuizweeQ - nu met extra-sappige bonusjuice over het bioscoopbezoek van André Hazes Jr.!
39 min - 27. Jan. 2023
11. Van Madonna naar Jabhat al-Nusra met Vera van Zelm
Comedian Vera van Zelm is een drukbezet vrouw, maar heeft ze tussendoor ook nog tijd om triviale feitjes te onthouden? Aan de hand van de actualiteit toetsen Michiel en Roelof haar kennis van navigatietechnologie, de lijn van troonopvolging en zanger Meat Loaf.
37 min - 20. Jan. 2023
10. Van Clown Bassie naar de Copacabana met Nynke de Jong
Nynke de Jong is niet alleen de 'grande dame' van de Nederlandse podcast, in Beat The Champions op RTL4 laat ze zien dat ze ook een aardig potje kan quizzen. Maar is ze ook opgewassen tegen het niveau van Eijs & De Vries? In deze QuizweeQ testen we Nynkes kennis van uit de kluiten gewassen konijnenrassen en genderneutrale voornamen.
31 min - 13. Jan. 2023

Beliebte Hörbücher

Der neue Look und die “Trailer” sind euch verdammt gut gelungen! Die bisher beste Version eurer App 🎉 Und ich bin schon von Anfang an dabei 😉 Weiter so 👍
Eine wahnsinnig große, vielfältige Auswahl toller Hörbücher, Autobiographien und lustiger Reisegeschichten. Ein absolutes Muss auf der Arbeit und in unserem Urlaub am Strand nicht wegzudenken... für uns eine feine Bereicherung
Spannende Hörspiele und gute Podcasts aus Eigenproduktion, sowie große Auswahl. Die App ist übersichtlich und gut gestaltet. Der Preis ist fair.

Nutze Podimo überall

Höre Podimo auf deinem Smartphone, Tablet, Computer oder im Auto!

Ein ganzes Universum für Unterhaltung für die Ohren

Tausende Hörbücher und exklusive Podcasts ab 4,99 € / Monat

Ohne Werbung

Verschwende keine Zeit mit Werbeunterbrechungen, wenn du bei Podimo hörst

Dein Angebot

Andere exklusive Podcasts

Beliebte Hörbücher