podcast banner
Sana on vapaa
Exklusiv bei Podimo

Sana on vapaa

Podcast von Janni Hussi, Sointu Borg

On aika puhua suu puhtaaksi ja tarttua ajankohtaisiin aiheisiin ja ilmiöihin! Janni Hussi ja Sointu Borg haluavat kutsua myös sinut mukaan hulvattomaan keskusteluun, sillä tässä podissa Sana on vapaa – myös sinulla. Kaikesta ei tarvitse olla samaa mieltä, sillä myös podcastin hostit tykkäävät välillä väitellä eri aiheista. Podia kuuntelemalla voit aina kuitenkin oivaltaa myös jotain uutta ja pysyä hyvin kärryillä laajemminkin keskustelua herättävistä aiheista. Tämän podin parissa sinulla ei tule tylsiä hetkiä! Huomioithan, että kuuntelet podcastia omalla vastuullasi. Jutut saattavat ärsyttää ja toisinaan taas naurattaa. Tulet myös aivan varmasti kauhistelemaan disclaimerien puutetta. Janni Hussi viihdyttää viikoittain tuhansia suomalaisia TV:ssä ja sosiaalisessa mediassa. Janni tunnetaan hurjapäänä, jonka viimeisin intohimo on ralli. Kouvolasta kotoisin oleva Janni rakastaa viljellä puujalkavitsejä ja katsoa penkkiurheilua. Sointu Borg nousi koko kansan tuntemaksi mediapersoonaksi voitettuaan Diili-ohjelman 2021. Soinnun tunnuspiirre on hänen rehellisen suora ja häpeilemätön tyylinsä. Sointu on myös kirjailija ja suosittu puhuja. Nyt sana on vapaa! Yleisönosaston WhatsApp: 050 374 5484 IG: @jannihussi @sointuorvokki @sanaonvapaa Seuraa podcastia ja varmista, että yksikään jakso ei jää väliin. Uusi jakso torstaisin. 

Andere exklusive Podcasts

Dein Angebot

Unbegrenzter Zugang zu allen exklusiven Podcasts
Ohne Werbung
20 Stunden Hörbücher / Monat
Nach der Testphase nur 4,99 € / Monat. Keine Vertragsbindung.

Alle Folgen

69 Folgen
episode 69. Hulluimmat kauneusihanteet kautta historian! artwork
69. Hulluimmat kauneusihanteet kautta historian!
Nykyajan käsistä karanneet kauneusihanteet eivät ole mitään verrattuna historian hulluimpiin kauneusihanteisiin. Tässä sana on vapaa -jaksossa Sointu Borg ja Janni Hussi päivittelevät menneiden aikojen pähkähulluja kauneustoimenpiteitä. Uusi jakso joka torstai.
13. Juni 2024 - 50 min
episode 68. Näin luot tuottavan henkilöbrändin! artwork
68. Näin luot tuottavan henkilöbrändin!
Jokainen haluaisi rakentaa itselleen "hyvän" henkilöbrändin, mutta millainen edes on erottuva henkilöbrändi? Tässä sana on vapaa jaksossa Sointu ja Janni pohtivat, mitä henkilöbrändillä tarkoitetaan ja miksi koko termi aika ajoin väärinymmärretään? Uusi jakso joka torstai.
06. Juni 2024 - 56 min
episode 67. Heroin chic-trendi, älä tule takaisin! artwork
67. Heroin chic-trendi, älä tule takaisin!
Laihdutuslääke Ozempic on kovassa huudossa ja Hollywood-tähdet laihtuvat taas rajusti. Tässä sana on vapaa -jaksossa Janni Hussi ja Sointu Borg muistelevat kauhulla nuoruutensa laihdutustrendejä ja miettivät, millaiset kehotyypit ovat trendanneet eri aikakausina. Uusi jakso joka torstai.
30. Mai 2024 - 49 min
episode 66. Eron etiketti artwork
66. Eron etiketti
Pitääkö exän tavarat palauttaa? Missä kohtaa saa aloittaa eron jälkeisen deittailun? Tässä sana on vapaa jaksossa Janni Hussi ja Sointu Borg pohtivat eron jälkeistä etikettiä. Uusi jakso joka torstai.
23. Mai 2024 - 45 min
episode 65. Kuulijoiden tarinoita: Vaikeat alaiset! artwork
65. Kuulijoiden tarinoita: Vaikeat alaiset!
Millainen on haastava alainen? Pahimmillaan hankala alainen myrkyttää koko työyhteisön! Tässä jaksossa Sointu Borg ja Janni Hussi pohtivat johtamisen haastavuutta. Uusi jakso joka torstai.
16. Mai 2024 - 50 min

Beliebte Hörbücher

Der neue Look und die “Trailer” sind euch verdammt gut gelungen! Die bisher beste Version eurer App 🎉 Und ich bin schon von Anfang an dabei 😉 Weiter so 👍
Eine wahnsinnig große, vielfältige Auswahl toller Hörbücher, Autobiographien und lustiger Reisegeschichten. Ein absolutes Muss auf der Arbeit und in unserem Urlaub am Strand nicht wegzudenken... für uns eine feine Bereicherung
Spannende Hörspiele und gute Podcasts aus Eigenproduktion, sowie große Auswahl. Die App ist übersichtlich und gut gestaltet. Der Preis ist fair.

Nutze Podimo überall

Höre Podimo auf deinem Smartphone, Tablet, Computer oder im Auto!

Ein ganzes Universum für Unterhaltung für die Ohren

Tausende Hörbücher und exklusive Podcasts

Ohne Werbung

Verschwende keine Zeit mit Werbeunterbrechungen, wenn du bei Podimo hörst

Andere exklusive Podcasts

Beliebte Hörbücher