SKABERKRAFT - Skaberkraft
Exklusiv bei Podimo

SKABERKRAFT - Skaberkraft

Podcast von Absalon Radio CPH

Programrækken handler om skabelsen af Absalon, om inderlighed og om at leve et liv i overensstemmelse med egne værdier. Programmet er under udvikling, og lytterne opfordres til at få sat små handlinger i gang.Programrækken handler om skabelsen af Absalon, om inderlighed og om at leve et liv i overensstemmelse med egne værdier. Iværksætter Lennart Lajboschitz og psykolog Mette Thingstrup taler om skaberkraft med erfarne og inspirerende gæster. 

Andere exklusive Podcasts

Dein Angebot

Die neuesten Episoden

Skaberkraft med Frederikke Antonie Schmidt
I dette program undersøger Lennart & Mette skaberkraftens væsen sammen med Frederikke Antonie Schmidt stifter & kreativ direktør af Roccamore. Lyt med om hvorfor Frederikkes Skaberkraft bygger på trods! Og hvorfor hun ønsker at afdramatisere iværksætteri" "Vi skal turde mere. Vi skal gøre mere" lyder opfordringen fra Frederikke.
57 min - 13. Okt. 2021
Skaberkraft m. Anne Skare Nielsen
Mette & Lennart har inviteret fremtidsforsker, forfatter & foredragsholder Anne Skare Nielsen ind i studiet til en god snak om skaberkraft og fremtiden muligheder.
1 h 8 min - 26. Aug. 2021
Skaberkraft med Benedikte Kiær
I dette afsnit af Skaberkraft der har Lennart Lajboschitz besøg af Benedikte Kiær som er borgmester i Helsingør og har været det i de sidste 8 år. Lennart har før samarbejdet med Helsingør i missionen om at skabe kultur & bringe mennesker sammen, noget der i sin tid kom som opfordring fra Benedikte. Lennart spørg ind til Kulturlivet i Helsingør og hvordan det kan være at hun har valgt at prioritere Kulturen samt hvad det gør for byen og de mennesker der er en del af byen. Eksempelvis så fortæller Benedikte hvordan kulturen har været med til at skabe en tilflytning der gør at Helsingør åbner børnehaver i stedet for at lukke dem.
1 h 1 min - 03. Juli 2021

Beliebte Hörbücher

Der neue Look und die “Trailer” sind euch verdammt gut gelungen! Die bisher beste Version eurer App 🎉 Und ich bin schon von Anfang an dabei 😉 Weiter so 👍
Eine wahnsinnig große, vielfältige Auswahl toller Hörbücher, Autobiographien und lustiger Reisegeschichten. Ein absolutes Muss auf der Arbeit und in unserem Urlaub am Strand nicht wegzudenken... für uns eine feine Bereicherung
Spannende Hörspiele und gute Podcasts aus Eigenproduktion, sowie große Auswahl. Die App ist übersichtlich und gut gestaltet. Der Preis ist fair.

Nutze Podimo überall

Höre Podimo auf deinem Smartphone, Tablet, Computer oder im Auto!

Ein ganzes Universum für Unterhaltung für die Ohren

Tausende Hörbücher und exklusive Podcasts ab 4,99 € / Monat

Ohne Werbung

Verschwende keine Zeit mit Werbeunterbrechungen, wenn du bei Podimo hörst

Dein Angebot

Andere exklusive Podcasts

Beliebte Hörbücher