Sound - The Podcast

Sound - The Podcast

Podcast von Sound by Accord

Velkommen til Sound - The Podcast. En podcast af pladebutikken Sound på Fiolstræde. Vi hylder musik, dem der står bag den og dem der bare elsker den. Posen er rystet og det eneste der vides på forhånd er, at musik, mennesker og den gode stemning altid er i centrum. Hvis du kan lide, hvad du hører, så husk at gå ind og abonner og følg på Apple Podcast eller Spotify. 

Die neuesten Episoden

VOL. 16 - Selina Gin fra Nelson Can
Selina Gin er bedst kendt som frontsanger i trioen Nelson Can, der i januar udsendte dens andet album samtidig med offentliggørelsen om bandets opløsning. Albummet "So Long Desire" fik en fantastisk modtagelse, GAFFA kvitterede med 6/6 stjerner og pladen strøg til tops på vinyl-hitlisten, så det virkede underligt at det hele pludseligt var forbi. Heldigvis havde Selina sideløbende gang i et soloprojekt. I november fik Selina & The Iconics noget af en ilddåb som opvarming for amerikanske The National i Royal Arena. Netop som det hele kørte på skinner med en forestående koncert på Heartland Festival, sparkede coronaen døren ind. Selina var et smut forbi vores podcast, til en snak om hvordan krisen har påvirket hende og det danske musiklandskab. Undervejs kommer vi også ind på sci-fi bøger, Playstation, japanske sumobrydere, tyskundervisning og et chokerende møde med Leonard Cohens søn.
1 h 4 min - 25. Mai 2020
VOL. 15 - Elektronisk i 10’erne m. Sophia
Den elektroniske genre har i løbet af 10’erne haft en voldsom og eksplosiv udvikling. Den er krøbet ud i alle afkroge af musikkens verden og mærkes tydeligt i andre genre som pop, hip-hop og rock. Nogle af tidens største rocknavne som Tame Impala og Strokes er kun gået af mere elektroniske stier med årene, samtidig med at rapperne har vendt soul, funk og jazz ryggen. I denne episode har vi besøg af journalist og forfatter Sophia Handler. Sophia er kulturformidler og anmelder for Information, men har i en årrække også skrevet for Soundvenue. Gennem 5 nøje udvalgte albums forsøger vi sammen at gennemgå og komme tættere på den spændende udvikling, som den elektroniske genre stadig befinder sig i. Hvorfor har den vokset sig så stor? Hvornår gik den fra klubben til museet? Og hvorfor er det værd at holde øje med navne Som Nicolas Jaar og Burial? Bliv klogere (det blev vi selv) lige her!
1 h 20 min - 08. Apr. 2020
VOL. 14 - Soleima
I denne episode har vi fået Soleima i studiet. Nogle husker nok Soleima fra hendes tid i Flødeklinikken, hvor hun ofte stod for de lækre og fængende omkvæd. Ellers var det fuldstændig umuligt at komme udenom megahittet "Low Life" for nogle år tilbage. Efter noget stilhed lander debutpladen "Powerslide" endelig! Vi vender pladen på alle leder og kanter og kommer lidt tættere på pop-sensationen selv. Måske giver Soleima også et enkelt nummer fra pladen ;) God fornøjelse!
1 h 0 min - 13. März 2020

Beliebte Shows

Der neue Look und die “Trailer” sind euch verdammt gut gelungen! Die bisher beste Version eurer App 🎉 Und ich bin schon von Anfang an dabei 😉 Weiter so 👍
Eine wahnsinnig große, vielfältige Auswahl toller Hörbücher, Autobiographien und lustiger Reisegeschichten. Ein absolutes Muss auf der Arbeit und in unserem Urlaub am Strand nicht wegzudenken... für uns eine feine Bereicherung
Spannende Hörspiele und gute Podcasts aus Eigenproduktion, sowie große Auswahl. Die App ist übersichtlich und gut gestaltet. Der Preis ist fair.

Nutze Podimo überall

Höre Podimo auf deinem Smartphone, Tablet, Computer oder im Auto!

Ein ganzes Universum für Unterhaltung für die Ohren

Tausende Hörbücher und exklusive Podcasts ab 4,99 € / Monat

Ohne Werbung

Verschwende keine Zeit mit Werbeunterbrechungen, wenn du bei Podimo hörst

Dein Angebot

Beliebte Shows

Beliebte Hörbücher