Taktisk eller med Hjertet
Exklusiv bei Podimo

Taktisk eller med Hjertet

Podcast von Taktisk Eller Med Hjertet

“Taktisk eller med Hjertet?” - Et evigt dilemma for deltagerne i Paradise Hotel. Mange valg skal træffes, og alt har konsekvenser. Spillestil, grupper, hemmelige missioner, drama og kærlighed. I sandhed et paradis fyldt med venskab og svigt - men hvem kan man stole på? Det vil vi, Laura og Julie, undersøge nærmere, når vi uge efter uge vil gennemgå den 17. sæson af Paradise Hotel, så I kan få et shot bodytequila af kærlighed til spillet og dets deltagere. Velkommen til sæson 1 af Taktisk eller med Hjertet. 

Andere exklusive Podcasts

Dein Angebot

Unbegrenzter Zugang zu allen exklusiven Podcasts
Ohne Werbung
10 Stunden Hörbücher / Monat
Nach der Testphase nur 4,99 € / Monat. Keine Vertragsbindung.

Alle Folgen

16 Folgen
episode Afsnit 3 - "FINALE" artwork
Afsnit 3 - "FINALE"
Taktikken er i højsædet her i studiet, mens følelserne og kærligheden har overtaget hotellet i Costa Careyes. Vi er nået til afslutningen af endnu en sæson og får endnu engang bevist, at reality-Tv ikke kan skrives, og at Paradise Hotel sætter rammerne for det bedste Tv. Vi runder af for denne gang og siger tak til alle jer, der har lyttet med på denne mini-sæson af Taktisk eller med Hjertet. Glædelig jul - må alle komme godt og sikkert ind i det nye år - 100 procent.
18. Dez. 2021 - 1 h 0 min
episode Afsnit 2 - "En rutsjebane" artwork
Afsnit 2 - "En rutsjebane"
!!!SPOILER ALERT!!! Hvis du IKKE vil have afsløret, hvem fra hotellet, der er kærester m.m. i dag, så skal du nok ikke høre dette afsnit. Men det vil vi selvfølgelig anbefale, at du gør alligevel - sæsonen slutter jo alligevel lige om lidt? Snakken er som sædvanlig en lidt blandet landhandel, men vi håber du kan finde hovede og hale i det hele. Vi samler op på de sidste mange uger, mens vi varmer op til det endelige brag i næste uge. Rigtig god fornøjelse
11. Dez. 2021 - 54 min
episode Afsnit 1 - "Velkommen tilbage i fars studie" artwork
Afsnit 1 - "Velkommen tilbage i fars studie"
VI ER TILBAGE. To gamle gæster er checket ind i dine ører for at snakke om alt og ingenting. Vi har revet os løs fra noterne og kommer både vidt omkring den nye sæson og diverse. Vi kan jo ikke dy os, når først vi kommer i gang.
23. Okt. 2021 - 58 min
episode Afsnit 13 - "FINALE" artwork
Afsnit 13 - "FINALE"
Wow. Så sluttede sæson 17 af Paradise Hotel - og med et historisk brag! Vi er lidt mundlamme, men prøver selvfølgelig at komme omkring det hele i dette afsnit. Tak for en sindssyg vigtig sæson og tak til alle, der har lyttet med. Måske vi lyttes ved igen til efteråret? Det må tiden vise. Og så har vi ikke sagt for meget.
10. Juli 2021 - 59 min
episode Afsnit 12 - "Ud med Mr. Mum og ind med Mr. Taktik" artwork
Afsnit 12 - "Ud med Mr. Mum og ind med Mr. Taktik"
Vi kan godt mærke, at vi er ved at nærme os finalen, og det går IKKE stille for sig inde på hotellet. Vi bliver personligt selv sat i nogle svære valg denne uge, men opdager også, hvor vores loyalitet egentlig ligger. Det er vist safe to say, at vi er nået dertil, hvor der ikke længere findes andet end spil! Der bliver lagt mange planer, men de mest snedige bliver lagt af Jamie, og det er nærmest umuligt at følge med. Ugen slutter med sæsonens største bombe, som vi stadig er ved at bearbejde - men der er ingen tvivl om, at vi er blevet godt varmet op til et brag af en finale-uge.
03. Juli 2021 - 1 h 10 min

Beliebte Hörbücher

Der neue Look und die “Trailer” sind euch verdammt gut gelungen! Die bisher beste Version eurer App 🎉 Und ich bin schon von Anfang an dabei 😉 Weiter so 👍
Eine wahnsinnig große, vielfältige Auswahl toller Hörbücher, Autobiographien und lustiger Reisegeschichten. Ein absolutes Muss auf der Arbeit und in unserem Urlaub am Strand nicht wegzudenken... für uns eine feine Bereicherung
Spannende Hörspiele und gute Podcasts aus Eigenproduktion, sowie große Auswahl. Die App ist übersichtlich und gut gestaltet. Der Preis ist fair.

Nutze Podimo überall

Höre Podimo auf deinem Smartphone, Tablet, Computer oder im Auto!

Ein ganzes Universum für Unterhaltung für die Ohren

Tausende Hörbücher und exklusive Podcasts

Ohne Werbung

Verschwende keine Zeit mit Werbeunterbrechungen, wenn du bei Podimo hörst

Andere exklusive Podcasts

Beliebte Hörbücher