podcast banner
Timeout
Exklusiv bei Podimo

Timeout

Podcast von Lotta Harala ja Maria Huntington

Lotta Harala ja Maria Huntington ovat ystävykset, jotka huippu-urheilu aikoinaan yhdisti. Timeout-podcastissaan he haluavat rimpuilla ulos raameista, jotka heille on asetettu – niin heidän itsensä kuin ulkopuolelta tulevien odotusten toimesta. Noiden vanhojen raamien sisällä on pitkään piiloteltu omia mielipiteitä ja keskeneräisiä ajatuksia, joita Lotta ja Maria ovat jo kauan jakaneet toisilleen päivittäisissä puheluissaan. Ystävykset puhuvat keskenään niin ihmisyydestä, elämästä kuin ihmissuhteista, ja he keskustelevat asioista rehellisesti, vaikka ovat usein kuin vastakohdat toisistaan. Kaksikko haastaa sekä itsensä että toisensa oman keskeneräisyytensä paljastaen – ja nyt linjat heidän keskusteluihin ovat vihdoin auki myös kuulijoille! Jos kaipaat yhteisöä, jossa pohdiskella, oivaltaa ja löytää vertaistukea, tervetuloa Timeout-podcastin pariin. Lähes jokaisessa jaksossa kuullaan myös kuulijoiden ajatuksia käsiteltävästä aiheesta. Maria Huntington on entinen ammattiurheilija, joka kulkee nykyisin uutta polkua yrittäjänä, tulevana äitinä ja ihan vaan Mariana. Maria tunnetaan rentona elämästä nautiskelijana, joka paljastaa podcastissa myös pohdiskelevan ja haavoittuvaisen puolen itsestään. Lotta Harala on määrätietoinen, herkkä ja syvällinen pohdiskelija, joka tunnetaan myös menestyneenä huippu-urheilijana. Viime vuosina henkistä matkaansa käyneenä Lotta on oppinut nauttimaan myös tästä hetkestä aina eteenpäin katsomisen sijaan. Kuuntele uusi Timeout-jakso joka maanantai! Seuraa podcastia ja varmista, että yksikään jakso ei jää väliin. IG: @lottaharala IG: @mariahuntington_ 

Andere exklusive Podcasts

Dein Angebot

Lotta Harala ja Maria Huntington
Lotta Harala ja Maria Huntington
Maria Huntington on entinen ammattiurheilija, joka kulkee nykyisin uutta polkua yrittäjänä. Lotta Harala on määrätietoinen, herkkä ja syvällinen pohdiskelija, joka tunnetaan myös menestyneenä huippu-urheilijana.

Die neuesten Episoden

5. Ihmistyypit joita emme ymmärrä
Mitkä ovat sellaisia ihmistyyppejä, jotka ei meinaa mennä Lotta Haralan ja Maria Huntingtonin jakeluun? Tässä Timeout-jaksossa kuulijoilta kysyttiin vastauksia aiheen tiimoilta ja vastauksia riitti. Huomaatko olevasi krooninen myöhästelijä tai vastaavasti aina 20 minuuttia etukäteen saapuva? Kumpi näistä herätti eniten ärsytystä Lotassa ja Mariassa? Kuuntele uusin jakso aina maanantaisin ja osallistu keskusteluun @lottaharala & @mariahuntington_ Instagram tileillä.
38 min - 26. Feb. 2024
4. Ero vai pariterapia?
Mitä tehdä, kun pitkän parisuhteen tiimellyksessä alkaa tuntua, ettei enää halutakaan keskenään samoja asioita? Mitä tehdä, kun aikaisemmin parisuhteen liimana toiminut henkinen yhteys rakoilee. Tai mitä jos parisuhde ei anna energiaa vaan vie sitä, olisiko hyvä vaan erota? Lotta ja Maria ovat kutsuneet studioon pariterapeutti Hanna Myllymaan, joka on toiminut myös Lotan ja hänen puolison pariterapeuttina. Hanna Myllymaa kertoo jaksossa mitä pariterapia on, miten siihen voi valmistautua ja milloin sinne kannattaa mennä. Lotta paljastaa, mikä oli ajaa heidät eroon ja mikä ratkaisu keksittiin, jotta parisuhde sai jatkua – ja vieläpä parempana kuin aiemmin. Kuuntele uusi Timeout-jakso joka maanantai!
46 min - 19. Feb. 2024
3. Unelmaprojekti meinasi viedä vararikkoon
“Meillä jokaisella on jokin suuri unelma ja toinen meistä pääsi toteuttamaan sitä viimeisen kolmen vuoden aikana. Unelma ei ollutkaan niin glamouria, kun takaraivossa jyskytti jatkuvasti ajatus siitä, että rahat eivät vain riitä.” Tässä jaksossa Lotta ja Maria syventyvät rahasuhteeseen. Toisella heistä on kova tarve rikastua, toiselle raha ei itsessään ole tekemisen ajuri, vaan mahdollisesti positiivinen sivutuote merkityksellisestä työstä. He puhuvat häpeällisistä tunteista, joita rahaan ja sijoittamiseen liittyy – ja kuinka moni käytösmalleista onkin peräisin jo lapsuudesta. Kuuntele uusi Timeout-jakso joka maanantai!
46 min - 12. Feb. 2024

Beliebte Hörbücher

Der neue Look und die “Trailer” sind euch verdammt gut gelungen! Die bisher beste Version eurer App 🎉 Und ich bin schon von Anfang an dabei 😉 Weiter so 👍
Eine wahnsinnig große, vielfältige Auswahl toller Hörbücher, Autobiographien und lustiger Reisegeschichten. Ein absolutes Muss auf der Arbeit und in unserem Urlaub am Strand nicht wegzudenken... für uns eine feine Bereicherung
Spannende Hörspiele und gute Podcasts aus Eigenproduktion, sowie große Auswahl. Die App ist übersichtlich und gut gestaltet. Der Preis ist fair.

Nutze Podimo überall

Höre Podimo auf deinem Smartphone, Tablet, Computer oder im Auto!

Ein ganzes Universum für Unterhaltung für die Ohren

Tausende Hörbücher und exklusive Podcasts ab 4,99 € / Monat

Ohne Werbung

Verschwende keine Zeit mit Werbeunterbrechungen, wenn du bei Podimo hörst

Dein Angebot

Andere exklusive Podcasts

Beliebte Hörbücher