podcast banner
Unntakstilstand
Exklusiv bei Podimo

Unntakstilstand

Podcast von ANTI

Trailer anhören
Hvilke utfordringer kan man støte på som nybakt forelder? Hva er lurt å tenke på når livet er snudd på hodet, og du skal lære alt om hvordan man tar vare på et bittelitte menneske? Cecilie Ramona Kåss Furuseth deler egne erfaringer som småbarnsmor og inviterer med kjente gjester og eksperter for å finne de beste rådene til alle nybakte foreldre - sånn at de første 2 årene kan gå litt greiere for DEG. Har du noe på hjertet? Send det til unntakstilstand@anti.as eller på Instagram: @unntakstilstand_pod Følg podkasten for å holde deg oppdatert på de nyeste episodene. «Unntakstilstand» publiseres hver torsdag. Følg podcasten Unntakstilstand på Instagram: @unntakstilstand_pod Produsert av Anti for Podimo. Produsent er Ingvild Tennøe Haugen. 

Andere exklusive Podcasts

Dein Angebot

Unbegrenzter Zugang zu allen exklusiven Podcasts
Ohne Werbung
20 Stunden Hörbücher / Monat
Nach der Testphase nur 4,99 € / Monat. Keine Vertragsbindung.

Alle Folgen

75 Folgen
episode Aller siste episode og Solveig Kloppen er gjest artwork
Aller siste episode og Solveig Kloppen er gjest
Den siste episoden av Unntakstilstand markeres med et nydelig besøk av Solveig Kloppen. Du får blant annet høre hennes beste tips til deg som forelder, om ektemannens nachspielbesøk rett før termin, tre (!) foster på ultralyd, og generelt veldig god stemning og historier fra livet sjøl. Tusen takk for at du har hørt på, og kos deg med siste episode.
14. März 2024 - 48 min
episode Hva har plassering i søskenflokken å si for hvem du blir som menneske? med Frida Vennerød-Diesen artwork
Hva har plassering i søskenflokken å si for hvem du blir som menneske? med Frida Vennerød-Diesen
Hva har plassering i søskenflokken å si for oss som mennesker? Er det sant at førstefødte får høyere intelligens? Og at minstemann er den mest kreative? Flaks at forsker med doktorgrad i utviklingspsykologi Frida Vennerød-Diesen, også kjent som forskerfrida, har skrevet bok om nettopp dette! Hun er dagens gjest når vi fordyper oss i søsken, hva det har å si for oss som foreldre, og hva vi kan ha i bakhodet når vi oppdrar vår egen søskenflokk.
07. März 2024 - 44 min
episode Sorg i svangerskapet med Kari Elisabeth Kaski artwork
Sorg i svangerskapet med Kari Elisabeth Kaski
Kari Elisabeth Kaski er småbarnsmor og SV-politiker, som nå er inne i sin andre periode på Stortinget. I denne episoden forteller hun blant annet om hvordan det siste svangerskapet startet som tvillinger, men hvor bare det ene fosteret overlevde.
29. Feb. 2024 - 45 min
episode Et barn til eller "one and done"? artwork
Et barn til eller "one and done"?
Hva bør vi ta med i vurderingen når vi skal bestemme oss for å prøve eller å la være å lage et barn til? Det er jo litt av en beslutning! Eva Tryti har lang erfaring som psykologspesialist og samlivsterapeut. Hun har gitt ut bøker og er også fast spaltist i Klassekampen. Med andre ord perfekt til å gi oss verktøyene vi trenger!
22. Feb. 2024 - 44 min
episode Kjøret går og snart to tette med Isabelle Ringnes artwork
Kjøret går og snart to tette med Isabelle Ringnes
Når blir man egentlig seg selv igjen etter å ha blitt mamma? Hvordan kombinere jobb og karriere med mammalivet? Dagens gjest har mange tanker om alt dette! Isabelle Ringnes er en samfunnsengasjert gründer og techfluenser, nå er hun gravid med nummer to og spent på livet med to tette.
15. Feb. 2024 - 44 min

Beliebte Hörbücher

Der neue Look und die “Trailer” sind euch verdammt gut gelungen! Die bisher beste Version eurer App 🎉 Und ich bin schon von Anfang an dabei 😉 Weiter so 👍
Eine wahnsinnig große, vielfältige Auswahl toller Hörbücher, Autobiographien und lustiger Reisegeschichten. Ein absolutes Muss auf der Arbeit und in unserem Urlaub am Strand nicht wegzudenken... für uns eine feine Bereicherung
Spannende Hörspiele und gute Podcasts aus Eigenproduktion, sowie große Auswahl. Die App ist übersichtlich und gut gestaltet. Der Preis ist fair.

Nutze Podimo überall

Höre Podimo auf deinem Smartphone, Tablet, Computer oder im Auto!

Ein ganzes Universum für Unterhaltung für die Ohren

Tausende Hörbücher und exklusive Podcasts

Ohne Werbung

Verschwende keine Zeit mit Werbeunterbrechungen, wenn du bei Podimo hörst

Andere exklusive Podcasts

Beliebte Hörbücher