podcast banner
Voksen ABC podcast
Exklusiv bei Podimo

Voksen ABC podcast

Podcast von Rachel Lewin Rukov og Cecilie Falgren Rubini

’A for abe og B for banan’ har der stået på mange plakater på de danske børneværelser igennem tiderne – men hvad i alverden skulle der stå på en ABC-plakat for voksne? Det giver vi, Rachel Lewin Rukov og Cecilie Falgren Rubini et bud på, i vores podcast ’Voksen ABC’. I hvert afsnit tager vi udgangspunkt i et bogstav og kommer med bud på hvilke ord der skulle være på vores voksen ABC-plakat og hvorfor. Vi starter med A… og slutter med Å… 

Andere exklusive Podcasts

Dein Angebot

Unbegrenzter Zugang zu allen exklusiven Podcasts
Ohne Werbung
10 Stunden Hörbücher / Monat
Nach der Testphase nur 4,99 € / Monat. Keine Vertragsbindung.

Alle Folgen

63 Folgen
episode ÆØÅ for... Sisse Sejr-Nørgaard artwork
ÆØÅ for... Sisse Sejr-Nørgaard
Der var engang.... Før Corona, før årsskiftet hvor vi mødtes med Sisse til en snak om voksenlivet, om følelsen af at være spærret inde med sin familie og leve af marcipan (det var pga. jul, men viser viser sig at passe utroligt meget på Covid-lockdown) vi taler om 2020 planer (ahahahahaHA!) og andre gode ting. Men først starter vi med en lille snak fra Coronaland. Velkommen til, og også farvel. Voksen ABC er nemlig nået til vejs ende... Tak til jer, tak til vores gæster, tak!
11. Mai 2020 - 1 h 38 min
episode XYZ for... Jasper Ritz artwork
XYZ for... Jasper Ritz
At have Jasper i studiet mindede os om hvor nederen det er, at vi snart er færdige med Voksen ABC. Fordi det var helt. utroligt. hyggeligt! Og ærligt, ikke mindst! Vi talte om det at leve livet X-large, hvor man spiller på alle tangenterne på klaveret (også når de er lavet af cocktailpølser), om alle de gode oplevelser som man bærer med sig for livet og de gange man har siddet i bilen med en sten i maven. Velkommen de til tider oversete men fantastiske bogstaver: XYZ!
01. Dez. 2019 - 1 h 19 min
episode V/W for... Thomas Skov artwork
V/W for... Thomas Skov
Måske et af de mærkeligste afsnit til dato. Helt klart på den gode måde. Vi når vidt og bredt omkring: Hvad bruger voksne vaseline til, hvornår trækker man i sine vaders og slukker telefonen og hjernen, og hvor awesome er WWW lige??
17. Nov. 2019 - 1 h 25 min
episode U for... Sanne Cigale artwork
U for... Sanne Cigale
Hvorfor er det definitive så skræmmende for nogle og nødvendigt for andre, og hvorfor redigeres vores verden og hvor går grænsen egentlig? Vi når vidt omkring i dette afsnit af Voksen ABC.
03. Nov. 2019 - 1 h 14 min
episode T for... David Mandel artwork
T for... David Mandel
David fik sin tålmodighed afprøvet i selskab med os, og vi fik oplevet at miste intet mindre end to optagelser. Den første dukkede aldrig op igen, men anden omgang, som (i al beskedenhed) var den bedste er den I får her. Et T om familieforøgelse, by vs land, beslutninger og tvivl... Velkommen til T!
20. Okt. 2019 - 1 h 14 min

Beliebte Hörbücher

Der neue Look und die “Trailer” sind euch verdammt gut gelungen! Die bisher beste Version eurer App 🎉 Und ich bin schon von Anfang an dabei 😉 Weiter so 👍
Eine wahnsinnig große, vielfältige Auswahl toller Hörbücher, Autobiographien und lustiger Reisegeschichten. Ein absolutes Muss auf der Arbeit und in unserem Urlaub am Strand nicht wegzudenken... für uns eine feine Bereicherung
Spannende Hörspiele und gute Podcasts aus Eigenproduktion, sowie große Auswahl. Die App ist übersichtlich und gut gestaltet. Der Preis ist fair.

Nutze Podimo überall

Höre Podimo auf deinem Smartphone, Tablet, Computer oder im Auto!

Ein ganzes Universum für Unterhaltung für die Ohren

Tausende Hörbücher und exklusive Podcasts

Ohne Werbung

Verschwende keine Zeit mit Werbeunterbrechungen, wenn du bei Podimo hörst

Andere exklusive Podcasts

Beliebte Hörbücher